18. července 2014 • 18:25

Šílený Fognini opět řádil: Cikáne, urazil po drtivé porážce soupeře

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blázen, který se nedokáže ovládat, nezvladatelný šílenec...Tak je často titulován italský tenista Fabio Fognini. A není divu. V minulosti již několikrát urazil nejen soupeře, ale i rozhodčího, když se mu nechce, na kurtu se jen plouží bez zájmu o hru. A teď se sedmadvacetiletý Ital znovu předvedl.



Další ze svých "populárních" kousků si nechal na turnaj v Hamburku, kde vyhořel už ve druhém kole s outsiderem Filipem Krajinovičem ze Srbska. Až 149. hráč světa smetl světovou patnáctku drtivě 6:4, 6:0. A to bylo na horkokrevného Itala moc.

Během zápasu byl zachycen, jak zády k soupeři říká italské slovo "zingaro", které v překladu označuje cikána. Jako důkaz své totální frustrace ještě zdecimovaný Ital rozsekal raketu.

Soupeři se sice na sociálních sítích později omluvil, ale až potom, kdy se video s urážkou začalo šířit po internetu. "Udělal jsem chybu. Znám Filipa moc dobře a každý, kdo dělá spor, ví, že člověk někdy bouchne a řekne blbost. Nechtěl jsem ho urazit," říkal poněkud zmateně Ital.

VIDEO: Další z kousků Itala Fogniniho

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud