23. července 2023 • 22:30

Vondroušová ozdobila oslavy na Štvanici: Holky daly nejkrásnější dárek

Autor: mm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oslavy 130 let od založení I. ČLTK Praha v sobotu ozdobila i čerstvá wimbledonská vítězka Markéta Vondroušová. Na Štvanici se sešly místní legendy, které si přebraly ocenění.



Začátkem června přivezla Karolína Muchová do domovského klubu trofej pro finalistku dvouhry z Roland Garros. O měsíc později se její klubová spoluhráčka Markéta Vondroušová postarala o senzaci, když ovládla Wimbledon. „Co letos předvedly obě holky, byl asi ten nejkrásnější dárek, jaký jsme mohli k výročí dostat. Markéta si po Wimbledonu dala pauzu a dorazila s celou rodinou. Karolína už je na turnaji ve Varšavě,“ prozradil hlavní manažer I. ČLTK Praha Vladislav Šavrda.

„Všichni si slavnostní akci užili, byl to nádherný a skvěle zorganizovaný večer. 130 let je obrovsky úctyhodná historie. Uvidíme, co dokážeme v dalších deseti letech,“ usmál se Šavrda.

Během slavnostní aktu byli oceněni všichni grandslamoví vítězové, kteří v době svého úspěchu působili v pražském klubu. Hvězdný seznam čítá již sedm jmen: Jan Kodeš, David Rikl, Daniel Vacek, Martin Damm, Iveta Benešová, Lucie Hradecká a Vondroušová.

V rámci večerního programu se promítal film o historii klubu, vyvolení obdrželi zlaté odznaky. Odměňovaly se také týmy, které v historii klubu získaly mistrovské tituly. V dobách Československa se to povedlo v letech 1968, 1975 a 1990. V české éře slavil I. ČLTK extraligový pohár v letech 2018 a 2019 a postarali se o něj hráči jako Vondroušová, Muchová, Hradecká, Tereza Martincová, Jonáš Forejtek, Jan Šátral nebo Václav Šafránek.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud