Pavel Janega
28. srpna 2016 • 22:45

Zeman se vrátil do Plzně: Proč pořád mluvíte o restartu?

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na slovíčko „restart“ je Martin Zeman vysazený. Nemá ho rád. Nesnesl ho ani po zápase se Slavií (3:1), proti které odehrál posledních dvacet minut. Šlo o jeho první zápas po návratu do Viktorie Plzeň. „Kariéra prostě běží dál, proč pořád mluvíte o restartu?“ odpověděl nechápavě na tiskové konferenci po utkání.



Návrat do Plzně nebere Martin Zeman jako krok zpět. Naopak. „Po fotbalové stránce je to posun nahoru a já to vnímám pozitivně. Viktoria je nejlepší klub v Česku. Tohle určitě není restart,“ řekl kdysi jeden z nejtalentovanějších mladíků v zemi.

Zároveň přiznal, že jednání o přestupu se vedla víckrát. „První jednání bylo neúspěšné, na druhý pokus už to vyšlo. A jiné varianty? Něco tam bylo, ale jak jsem slyšel o Viktorce, rozhodování bylo jednodušší.“

A tak si obnovenou premiéru po comebacku do Plzně užil. „Hrozně. Je radost tady hrát, navíc jsme vyhráli. Doufám, že nás dnešní zápas nakopne. V klubu se změnilo spoustu věcí, ale všechno jde podle mě správným směrem,“ podotkl.

Proti Slavii si zahrál dvacet minut, do utkání naskočil coby střídající hráč za Milana Petrželu. A za tu chvilku určitě nepropadl, dokonce si dovolil chytrou kličkou, za níž mu tleskaly naplněné ochozy.

„Ve hře bylo i to, že bych nastoupil od začátku. Ale rozhodli jsme se dobře, kluci odehráli skvělý zápas. Já jsem s tím, co jsem odehrál, spokojený. Teď doufám, že budu sbírat víc a víc minut,“ dodal Zeman.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 3:1. Domácí předvedli skvělý obrat po poločase
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud