18. srpna 2016 • 16:30

Drsné hecování. McGregor dorazil pozdě, s Diazem po sobě házeli lahve

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do očekávaného duelu mezi MMA bojovníky Conorem McGregorem a Natem Diazem zbývají necelé tři dny. V noci ze soboty na neděli (přibližně ve 4 hodiny ráno) se utkají v odvetě. Před tím však oba dorazili na předzápasovou tiskovou konferenci, která se v klidném duchu rozhodně nenesla.



Přestože si už za pár dnů mohou pěstmi vyříkat veškeré své křivdy v oktagonu, musejí je držet odděleně už nyní. Řeč je o bojovnících v nejslavnější MMA organizaci světa. V rámci UFC 202 se na hlavním bodě programu představí v odvetě Conor McGregor a Nate Diaz.

První vzájemný zápas, který se odehrál v březnu letošního roku, vyhrál Nate Diaz. Ve druhém kole donutil škrcením irského bojovníka zápas odklepat, ten ihned po skončení volal po odvetě. A ta je na pořadu nyní.

Oba bijci jsou známí svými výstřelky a nepříliš klidnou povahou. Na tiskové konferenci, která se konala v noci ze středy na čtvrtek, tak každý očekával nějaký problém. A ten taky přišel. McGregor dorazil o 20 minut později, což jeho oponenta naštvalo. Při jeho řeči se tedy zvedl ze židle a odešel.

Po cestě si Diaz neodpustil posměšné poznámky směrem k mluvícímu sokovi, ukázal mu prostředníčky a členové jeho týmu na něj dokonce začaly házet lahve. "Na*er si," zněla McGregorova odpověď, ale jen u ní nezůstalo. Šampion začal ze země lahve s vodou sbírat a házel je na Diaze zpět. Celou situaci oba aktéři doprovodili několika nadávkami.

Šéf UFC Dana White se proto rozhodl tiskovou konferenci přerušit. "Promiňte, chlapi. Uvidíme se v sobotu," prohodil směrem k přítomným novinářům a jal se situaci uklidnit.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud