12. srpna 2015 • 11:12

Slavia reaguje na špatný začátek ligy: Přivede Štohanzla?

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po nepovedeném vstupu do nové sezony v Synot lize hledá fotbalová Slavia posily. Jednu z nich by měla představit už dnes. Podle informací iSport.cz by mělo jít o záložníka Jana Štohanzla, který vypadl ze sestavy v Mladé Boleslavi.



Tři zápasy, jen jeden bod a 15. místo. Se vstupem do nového ročníku nejvyšší soutěže nemohou být spokojení. Proto se ve Slavii chystají přivést novou tvář. Měl by jí stát Jan Štohanzl.

Ten po letní přestávce zatím v lize neodehrál ani minutu, nastoupil pouze v domácím utkání 2. předkola Evropské ligy proti norskému Strömsgodsetu (1:2). O víkendu pak odehrál poločas v ČFL za Benátky nad Jizerou, které jsou boleslavskou farmou. Nejvíc zápasů odehrál v první lize za Bohemians 1905, zahrál si také indickou ligu, kde získal cenu pro nejaktivnějšího hráče soutěže.

Před dvěma týdny Štohanzl publikoval na svém twitterovém účtu publikoval, kterou našel v šatně. Stál na ní vzkaz, aby si vyklidil skříňku. Tehdy šlo ještě o vtip jeho spoluhráčů. Jak to vypadá nyní, Štohanzl skutečně vyrazí do nového působiště.

CELÝ SESTŘIH: Brno -Slavia 1:0. Michal Škoda zastínil slavnějšího bratra
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Liberec 2:2. Obrat nevyšel, Šural vyrovnal
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 2:1
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud