15. září 2015 • 05:00

Limberský pod tlakem? Je na tom podobně jako Řepka, říká Rezek

Autor: kah, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už tři roky ho nesnáší na Spartě, teď mu počet nepřátel ve fanouškovské obci ještě narůstá. Plzeňský obránce David Limberský naštval mnoho lidí, když při gólové oslavě nevhodně imitoval svou aféru s řízením v opilosti. Vezme si z velkého průšvihu poučení?



Reprezentačnímu bekovi se v posledním týdnu „povedlo“ ještě víc rozdělit skupinu jeho obdivovatelů a kritiků, kterou už netvoří pouze příznivci Sparty, již mu nemohou odpustit nafilmovanou penaltu ve vzájemném zápase na podzim 2012.

„Těžko se zavděčíte všem, ale teď je na tom podobně jako kdysi Tomáš Řepka , kterého sparťané milovali a ostatní neměli rádi,“ glosuje to Jan Rezek , záložník Příbrami, jenž s Limberským působil v Plzni.

Když se zeptáte těch, kteří s Limberským sdílejí kabinu, nebo v minulosti spolupracovali, nenajde se moc těch, kteří by ho nemuseli. „Pro mě je to hodný kluk a dobrý kamarád, který nezkazí žádnou legraci. Je to taková neřízená střela, patří to k němu. Je přímočarý (v civilu) jako na hřišti. Člověk někdy žasne, co vymyslí. To platí během utkání i v kabině,“ přidává Rezek.

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Na hřišti byl v neděli u toho, když reprezentační obránce vstřelil gól a začal „řídit“ auto. A je přesvědčen, že to Limberský neměl naplánováno a spíš šlo o momentální nápad. „Byl rád, že hraje, dostal se do šance a po gólu se dostal do euforie. Byla to směs toho všeho, i když se to v tu chvíli nehodilo,“ myslí si.

Limberský si gólovou oslavou znovu zavařil. Poté, co minulý týden v opilosti naboural své bentley, musel znovu na kobereček ke klubovému vedení. "Viktoria Plzeň se distancuje od gesta, kterým David Limberský oslavil svoji první branku v ligovém utkání na hřišti Příbrami. Jakkoliv dokáže vedení klubu pochopit, že po událostech posledních dnů byly gólové emoce Davida Limberského obrovské, zvolené gesto mohlo být vyloženo jako znevážení či zlehčení celé situace," uvedl český mistr v klubovém prohlášení.

Od klubu už dostal téměř milionovou pokutu a přišel o kapitánskou pásku, teď Plzeň podobu trestu nezveřejnila. "Veškeré tyto interní kroky, včetně současné komunikace vedení klubu s Davidem Limberským, nebudou prezentovány veřejně a hráči ani management klubu se k nim nebudou blíže vyjadřovat," napsal klub.

Příbram - Plzeň: Gól Davida Limberského na 0:4
Video se připravuje ...

Další informace o aféře kolem Davida Limberského najdete v úterním Sport. Elektornickou verzi vydání najdete ZDE »

Titulní strana deníku Sport Titulní strana deníku SportFoto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud