4. prosince 2015 • 22:58

Jako v hospodě! Fillo vyprovokoval strkanici, padly dvě červené

Autor: jon, koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdé strkanice a bitky mezi hráči nejsou k vidění jen na hokeji. Pořádně husto bylo i v pátek večer v závěru fotbalového duelu Slovácka s Teplicemi (4:2). Hostující záložník Martin Fillo hrubě srazil k zemi domácího Marka Havlíka a vyprovokoval hromadnou strkanici. Rozhodčí Ardeleánu udělil dvě červené karty.



Celá situace vznikla v 87. minutě utkání. Slovácko vedlo 4:2 a s velkou jistotou kráčelo za výhrou. Naopak v hráčích hostujícího celku se hromadila frustrace z mizerného výsledku, Teplice podruhé za sebou schytaly čtyřgólový výprask.

Nervy ujely Martinu Fillovi. Nejlepší střelec týmu nešetrně srazil unikajícího Marka Havlíka, v plném běhu ho zahodil za hrací plochu směrem ke střídačkám. Havlík měl hodně štěstí, že z nebezečné situace vyvázl bez vážnějších šrámů.

„Byl to tvrdý souboj. Chápu, že domácí bránili svého hráče. Z naší strany tam byla asi frustrace, klasické požďuchování. Emoce byly, ale nic velkého,“ okomentoval závěr utkání Jakub Hora, autor obou teplických gólů.

Slovácko – Teplice: Jako v hospodě! Fillo vyprovokoval hromadnou strkanici
Video se připravuje ...

Domácí hráči se pak svého parťáka rozhodli mstít, rozpoutala se hromadná strkanice. Chvílemi to připomínalo rvačku v hospodě na nějaké vesnické zábavě. Bylo jasné, že musí přijít tresty.

Sudí Ardeleánu udělil tři žluté karty. Domácí kapitán Šumulikoski i Martin Fillo už žluté napomenutí měli, takže museli po druhé žluté ze hřiště. Napomenutý byl ještě teplický Ivo Táborský.

„Bylo tam zbytečné vyjetí Martina Filla u lajny. Byly tam emoce a ochrana našeho Máry. Vzplanulo to a bohužel pro nás to znamenalo červenou kartu pro Šumulikoského, který nám bude na začátku jara chybět,“ mrzelo trenéra Slovácka Svatopluka Habance.

„Fillo dojel Máru (Havlíka), který to nečekal. Zajel do střídačky a Šumi (Veliče Šumulikoski) pak dostal zbytečnou červenou. Měl si dát pozor. Je škoda, že bude první jarní kolo s Plzní stát,“ dodal Jaroslav Diviš, nejlepší hráč utkání a střelec dvou domácích branek.

Slovácko udrželo vítězný zápas a připsalo si do tabulky tři body. Naopak tepličtí fotbalisté zakončili podzim velkým zklamáním a přes zimu budou mít čas přemýšlet o tom, kde dělají největší chyby.

CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Teplice 4:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud