Jan Malý
20. prosince 2015 • 21:20

Řež o Pilíka. Příbram tvrdí, že prodloužil, Brno hlásí: NEMOŽNÉ

Autor: Jan Malý
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbrojovka Brno v týdnu na svých internetových stránkách oznamovala, že dolaďuje příchod příbramského záložníka Tomáše Pilíka. Následně však středočeský klub oznámil, že se svým odchovancem prodloužil smlouvu, a tudíž že u Litavky zůstává. Situace kolem Pilíka je tak nyní poněkud zašmodrchaná.



Záložník Tomáš Pilík měl platnou smlouvu v Příbrami do konce roku, poté se měl stát volným hráčem. Nastalé situace chtělo využít Brno a hráče s dobrou kopací technikou angažovat.

„Na bázi klubů jsme dohodnutí, troufnu si tvrdit, že je na devadesát procent jasno,“ hlásil ještě v první polovině týdne na webových stránkách Zbrojovky Václav Bartoněk, majitel brněnského fotbalového klubu.

Jenže ve čtvrtek Příbramští pustili do světa zprávu, že se svým odchovancem prodloužili kontrakt o dva a půl roku, tudíž že v klubu zůstává.

„Nic se nestalo. Tomášovi v lednu končila smlouva, jednali jsme s ním. Ve čtvrtek ráno jsme si spolu sedli, dali si kafe, popovídali si, já jsem mu nabídl prodloužení smlouvy, on to podepsal a pak odjel na dovolenou,“ popsal Sportu majitel Příbram Jaroslav Starka. „Známe se spolu dvacet let, jsem rád, že tu zůstal,“ dodal Starka.

PILÍKOVA BILANCE NA PODZIM

Zápasy 16
Góly 4
Asistence 4

Brněnští jsou z oznámení, že Pilík prodloužil v Příbrami smlouvu, překvapení.

„Je v zahraničí, nemohl nikomu nic podepsat. Podle mého názoru je to hra agenta, která ještě bude mít dohru. Pilík nám tvrdil, že chce jednoznačně do Brna,“ přinesl reakci Bartoňka Deník Rovnost. V Brně tak zatím počítají s tím, že se vedení klubu má s Pilíkem v pondělí sejít.

Celá situace je tak trochu nepřehledná. Pokud ale platí, že Pilík prodloužil v Příbrami smlouvu, už by nebyl v zimě k dispozici za tabulkovou cenu, ale Brno by se muselo v případě svého trvajícího zájmu s Příbramí domlouvat na přestupové částce.

Je však otázkou, jestli Brno a Pilík chtějí dál navázat vzájemnou spolupráci.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud