9. prosince 2016 • 17:34

Sparta hlásí posilu, kterou chtěla i Plzeň! Z Dukly přichází Néstor

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo, podepsáno! Fotbalová Sparta oznámila pouhý den po svém posledním podzimním soutěžním zápase novou posilu. Na Letnou přichází ofenzivní záložník Néstor Albiach z Dukly. Pražané za něj podle informací iSport.cz zaplatili zhruba 10 milionů korun. O čtyřiadvacetiletého šikulu měla zájem také Viktoria Plzeň, ale údajně se jí nezdály Španělovy platové požadavky. Néstor podepsal se Spartou smlouvu na dva a půl roku.



„Jsem moc šťastný, že jsem podepsal v takhle velkém klubu. Doufám, že se mi ve Spartě bude dařit,“ řekl Néstor po podpisu smlouvy pro oficiální web Sparty.

„Manažer mi říkal, že mám hodně nabídek, ale Sparta pro mě byla vždycky prioritou, protože i kvůli rodině jsme chtěl zůstat v Praze. Navíc Sparta každou sezonu hraje v pohárech," dodal Néstor, který má za sebou také působení v mládežnických týmech Levante. Poté nastupoval ve třetí španělské lize za Requenu nebo Olímpic Xátiva.

Néstor odehrál v této sezoně ePojisteni.cz ligy 14 zápasů, ve kterých nastřílel 5 branek. Celkově už má v české nejvyšší české soutěži 69 zápasů a 14 gólů.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Dukla - Slovácko: Druhou šanci už Néstor proměnil, 1:0
Video se připravuje ...

Příbram - Dukla: Néstor další povedenou ranou trefil břevno
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud