3. července 2017 • 14:25

ODEZŘENO: Neblbni, to jsi mohl ustát, vyčítal Rada. Vácha a Sýkora si ulevili

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padla řada gólů, Slavia získala titul a hodně se toho na hřišti namluvilo. Nyní máte první příležitost si poslechnout, co se řešilo na hřišti při finiši ligové sezony v Česku. V pořadu Odezřeno nabízíme unikátní pohled prostřednictvím neslyšícího fanouška. Hodně emotivně vystupoval třeba Tomáš Wágner z Karviné při diskuzích s rozhodčím, poprvé se dozvíte, co řekl trenér Sparty Petr Rada při výstupu s příbramským Josefem Bazalem. A co utrousili na hřišti Jan Sýkora ze Slavie a sparťan Lukáš Vácha? Nechte se představit ve VIDEU.



Jak se vůbec zrodilo Odezřeno? Miroslav Kindel zaznamenal, co na hřišti viděl, a my jsme to propojili s patřičnými záběry: redaktoři iSport tak ve videu „tlumočí“ autentické výroky, které Kindel odezírá během zápasů. Dnes dvaadvacetiletý fanoušek přišel o sluch v osmi letech. „Bylo to při hodině diktátu na základní škole,“ vybavuje si Kindel. „Ničemu jsem najednou nerozuměl. Série dalších vyšetření v nemocnici ale bohužel pro mě nic neukázala; je to obrovská náhoda. Nikdo neví, proč se mi to stalo.“

Postupem času se ale Kindel – stejně jako řada neslyšících – naučil odezírat ze rtů. Díky tomu tak nyní víme, co přibližně říkají prvoligoví hráči, rozhodčí a trenéři. A že při řadě situací se nepěstuje zrovna vybraný slovník? Jak říká Kindel, sport je o emocích – a ty jsou důležité i pro neslyšícího fanouška.

ODEZŘENO: Neblbni, to jsi mohl ustát, vyčítal Rada. Vácha a Sýkora si ulevili
Video se připravuje ...

VIDEO | Podívejte se na předchozí díly Odezřeno

ODEZŘENO: On je simulant, napovídal sudímu Matějovský. A co řekl Rada?
Video se připravuje ...

ODEZŘENO: Simulante, zuřil Limberský. Sudí poručil: Barák, tady hrajeme
Video se připravuje ...

BEST OF ODEZŘENO: Vždyť simuluje, blbeček! Co si řekli hráči, sudí a trenéři?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud