7. srpna 2017 • 12:17

Baroše přivedli na hřiště synové. Budil emoce, smekl před ním i soupeř

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Domácí fanoušci se na něj těšili možná více než na samotné utkání. Útočník a kapitán Baníku Ostrava Milan Baroš je nezklamal. Po ceý zápas se Slavií (0:0) budil emoce, přimotal se k nejdůležitějším momentům a nakonec si při střídání užil bouřlivý aplaus. „Jsem rád, že ještě neskončil,“ uznal po zápase brankář soupeře Jan Laštůvka.



Milan Baroš si zápas proti Slavii vychutnával od samého začátku. Na hřiště ho totiž přivedli jeho synové Patrik a Matteo, kteří hrají právě ve Slavii. Starší Patrik měl ale před zápasem jasno, že bude fandit Baníku.

Atmosféra ho musela okamžitě pohltit, stejně jako samotného Baroše, který byl hodně aktivní a byla na něm vidět obrovská chuť. Ještě v první půli dokonce dostal míč do sítě, ale sudí gól neuznal kvůli Barošově ruce. „Záleží na posouzení rozhodčího, písknul mi ruku, škoda,“ nechtěl si stěžovat.

Hřiště opustil Baroš v 87. minutě a ovace to byly obrovské. Fanoušci tleskali vestoje a zaplněným vítkovickým stadionem se ozývalo hlasité „Miiiilan Baroš, Miiiilan Baroš“. Ostravský hrdina svou úlohu splnil, což ocenil i brankář soupeře Jan Laštůvka.

Ostrava - Slavia: Barošův gól neplatí, Příhoda mu odpískal ruku
Video se připravuje ...

„Je dobře, že Bary neskončil a vrátil se domů. Přitáhl tím zase fanoušky a myslím, že je ještě mladý na to, aby skončil,“ usmál se slávistický gólman, který zatím v lize nedostal gól. Ani od kamaráda Baroše, i když mnoho nechybělo. 

Zkušeného forvarda přišel na zápas podpořit také populární zpěvák a velký fanoušek Baníku Jaromír Nohavica . „Milan Baroš je můj kamarád. Nedávno jsem hrál v pražském kabaretu, kde se byl podívat se ženou a nesmírně se bavil. Tak jsem mu slíbil, že se i já přijdu teď podívat. A snad se budu taky bavit,“ přál si. To se mu splnilo.

Nejen on, ale všichni fanoušci Baníku prožili příjemný večer. Nejenže mohli oslavit cenný bod z utkání proti mistrovské Slavii, ale hlavně viděli po nějaké době zase svou modlu v baníkovském dresu na domácím hřišti. Baroš je doma a má velkou chuť. A to je dobře pro celou ligu.

Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.cz Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.czFoto iSport.cz
 

Baroš se vrátil domů a chválil atmosféru i Nohavicu. Pro tyhle chvíle se fotbal hraje, hlásil
Video se připravuje ...

Laštůvka o Barošovi: Jsem rád, že se vrátil domů. Je ještě mladý na to, aby končil
Video se připravuje ...

Když Baník získá titul, budu boháč, směje se Nohavica. Vsadil v kurzu 300:1
Video se připravuje ...

Ostrava - Slavia: Milanu Barošovi fandí z tribuny rodina
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Ostrava - Slavia 0:0. Branky Baroše ani Dannyho neplatily
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud