20. prosince 2012 • 17:34

Chelsea nabízí lístky za 930 korun. Kolik bude chtít Sparta?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prodej lístků na zápas Evropské ligy Sparta–Chelsea bude zahájen v lednu. Letenský klub na svém webu uvedl, že kompletní informace o cenách a datech předprodeje a rezervací zveřejní právě až během prvního týdne příštího roku. Chelsea již ceny vstupenek pro odvetný duel odtajnila.



Pokud se 21. února vydáte na odvetný zápas do Londýna, zaplatíte za lístek 30 liber, což je asi 930 korun. Malé děti a senioři mají vstup na Stamford Bridge za poloviční cenu. Sparta informovala, že pro své fanoušky zorganizuje jednodenní letecký zájezd.

Ceny lístků na první utkání, které se odehraje na Letné o sedm dní dříve, ale zatím zveřejněny nebyly. Sparta tak učiní pravděpodobně první týden v lednu, neboť i Zákaznické centrum na stadionu bude od 22. prosince až do 6. ledna uzavřeno.

Fanoušci mohou mít obavy jen z toho, aby se neopakovala situace z jara 2011. To Sparta nepřiměřeně zvedla ceny na utkání Evropské ligy s Liverpoolem a stadion nakonec ani nevyprodala.

Tenkrát vstupenky nabízela od 1500 korun do 3000 korun. Slevu uplatnili pouze majitelé permanentek. Příznivci Liverpoolu si tehdy oficiálně postěžovali na UEFA.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud