2. ledna 2013 • 15:59

Potvrzeno: Tecl zahájí přípravu s Plzní, od přestupu ho dělí podpis

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možná největší zimní transfer v Gambrinus lize už je velmi blízko. Útočník Stanislav Tecl v nejbližších dnech dokončí přestup z Jihlavy do Plzně,  Dvaadvacetiletý kanonýr, který se na podzim blýskl deseti góly, ve čtvrtek se západočeským týmem a lídrem nejvyšší soutěže zahájí zimní přípravu. Deník Sport o tom informoval už před několika dny, informaci pak potvrdil majitel plzeňského klubu Tomáš Paclík.



V dohledné doby by také měla být definitivně zkompletována dohoda mezi oběma kluby. "Dnes se dojednává konečné znění smlouvy, která bude předběžně podepsána. Zatím bude na smlouvě chybět můj podpis, protože jsem ve Spojených státech," uvedl Paclík.

Tecl se k západočeskému týmu připojí už ve čtvrtek, kdy Viktoria zahajuje zimní přípravu. „Hráč již absolvoval v Plzni zdravotní testy a ve čtvrtek se zapojí do přípravy s týmem,“ informoval ve středu o průběhu transferu generální manažer Viktorie Plzeň, Adolf Šádek. 

Pokud se přestup opravdu uskuteční, bude Teclův příchod pro plzeňský klub největším transferem v historii. Viktoria by za talentovaného střelce měla podle zákulisních informací zaplatit kolem 20 milionů korun.

Deník Sport již dříve informoval o tom, že se o Tecla výrazně zajímala také Sparta, která ho údajně chtěla následně poslat do Jablonce výměnou za dalšího kanonýra Davida Lafatu.

Tecl, který na jaře 2010 hostoval v pražské Slavii, se během podzimu stal jedním z nejžádanějších hráčů v domácí nejvyšší soutěži. V jihlavském dresu dal deset branek, přičemž posledních pět podzimních zápasů vynechal kvůli zranění kotníku.

Jihlavský útočník Stanislav Tecl patřil během podzimu k největším překvapením české fotbalové ligy. Svými výkony zaujal Viktorii Plzeň, kde zahájí ve čtvrtek přípravu
Jihlavský útočník Stanislav Tecl patřil během podzimu k největším překvapením české fotbalové ligy. Svými výkony zaujal Viktorii Plzeň, kde zahájí ve čtvrtek přípravu

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud