Michal Koštuřík
18. února 2014 • 13:45

Slovácko hledá druhého Doška, i bez něj nechce hrát o záchranu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemluvte o záchraně! Ve Slovácku se drží předsezonních plánů o umístění v horní polovině tabulky. A to navzdory pouze čtyřbodovému náskoku na sestupové 15. místo. „Cíle nemůžou být dva nebo tři. Vyřkli jsme tento, aby bylo povinnosti vůči veřejnosti učiněno za dost,“ uvedl výkonný ředitel Vladimír Krejčí. „Chceme minimálně udržet současné osmé místo,“ dodal.



O splnění zadání se má postarat víceméně stejný tým jako na podzim. Posilou do základní sestavy je pouze Jaroslav Diviš ze Senice, který obsadí pravý okraj zálohy místo zraněných Matěje Biolka a Filipa Hlúpika.

První jmenovaný začne s tréninkem zhruba za měsíc, druhý vynechá i zbytek sezony. Za celý ročník tak nenastoupí ani na minutu.

„Bohužel si obnovil zranění kolena. Štěp mu bez cizího zavinění na umělé trávě způsobil další problém a půl roku bude mimo,“ informoval trenér Svatopluk Habanec. „Pro jeho návrat jsme přitom udělali maximum,“ povzdechl si nad Hlúpikovou smůlou.

Slovácko těsně před jarem uvolnilo útočníka Martina Holka, jenž v přípravě nenaplnil očekávání. Ukázalo se, že ofenzivnímu tahounovi Liborovi Doškovi nedokáže šlapat na paty. Proto dostal svolení hledat si jiné angažmá.

„Je to velmi platný hráč pro druhou ligu, kluby z této soutěže by po něm měly skočit,“ mínil Habanec. „Nabídli jsme ho k transferu.“ Do Varnsdorfu se vrátil záložník Ladislav Martan, obránce Lukáš Kubáň a útočník Roman Haša budou na jaře hostovat ve druholigovém Třinci.

Konkurenci k jedinému klasickému forvardovi Doškovi klub stále hledá. Nepůjde ale do žádné neprověřené kvality. „Furt to tam visí,“ bral by posilu kouč. „Máme zájem jen o hráče, který by dokázal Libora zastoupit a v určitých fázích nahradit,“ doplnil.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud