18. června 2014 • 15:49

Jablonečtí Galácticos se sešli s posilami. Už podepsal i Jun!

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový trenérský štáb, z velké části obměněný kádr. Ambiciózní Jablonec Miroslava Pelty odstartoval přípravu na novou sezonu, ve které by chtěl prohánět nejlepší celky ligy v čele s Plzní a Spartou. Už ve čtvrtek by se měl do tréninku zapojit i 31letý útočník Tomáš Jun, který se vrací domů z Austrie Vídeň a s vedením klubu se dohodl na dvouleté smlouvě.



Již dříve Jablonec získal Luďka Pernicu z Brna, Milana Mišůna z Příbrami, José Romeru z Dukly Praha a Vlastimila Hrubého ze Znojma.  Naposledy Jablonec podepsal v úterý tříletý kontrakt s Martinem Pospíšilem z Olomouce.

„Smlouvu jsem měl postavenou tak, že kdo za mě bude ochoten zaplatit určitou částku, budu moci odejít. Jablonec ji ochoten zaplatit byl, tak jsem tady,“ vysvětlil Martin Pospíšil, který s Olomouci v minulé sezoně spadl do druhé ligy. Jablonec dál usiluje i o dalšího záložníka, 58násobného reprezentanta Tomáše Hübschmana.

„Přiznám se, že už jsem netrpělivý, protože jsem měl dvouměsíční neplánované volno, takže jsem se už těšil. Nemůžeme se dočkat. Netrpělivě očekáváme příchod všech kluků, abychom už začali pracovat,“ přiznal kouč Jaroslav Šilhavý, který přešel do Jablonce ze sousedního Liberce s asistentem Jiřím Chytrým a trenérem gólmanů Milanem Veselým.

Na Střelnici je nyní čeká hodně práce.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud