21. září 2014 • 05:00

VIDEO: Další adept na Gól roku - superbomba Doška do sítě Dukly

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

A pak, že se není v Česku na co dívat. Co chvíli padne v Synot lize gól, z kterého jsou fanoušci unešení. Naposledy třeba z nádherné dělovky Libora Doška, čahouna v dresu Slovácka, jenž se trefil do sítě pražské Dukly při výhře 5:1.



Být to módní přehlídka, asi by se publikum utleskalo. Protože to je ale fotbal, kde vládnou emoce, fanoušci doslova šílí nadšením. V Synot lize padají góly, na které se bude dlouho vzpomínat. A to pěkně od začátku ligy. Pokud by se hlasovalo o gól roku, nejspíš by byly stupně vítězů plně obsazené. Adepti jsou naprosto jasní. ¨

Naposledy se mezi ně zařadil vytáhlý snajpr Slovácka Libor Došek. Ten se do sítě pražské Dukly trefil hned třikrát, jeho gól na 2:0 pak byl doslova výstavní.

Slovácko - Dukla: Gól Libora Doška na 2:0
Video se připravuje ...

Kdo čeká parádní hlavičku, bude zklamaný. Ale není důvod. Bombarďák totiž práskl do míče pravačkou z pořádné dálky. Míč sice nabral směr na gólmana Dukly, ten se po něm ale sápal marně. Míč zazvonil o břevno a rozvlnil síť pražského týmu. Fandové domácích se mohli zbláznit radostí, někteří se dokonce v euforii zavěsili do sítě za brankou a slavili parádní gól.

Ten může s klidem konkurovat dosavadním gólovým perlám tohoto ročníku Synot ligy. Mezi ně fandové určitě řadí nádherný volej plzeňského Davida Limberského. Tomu posadil míč na nohu z trestného kopu Patrik Hrošovský a „Limba“ vymetl šibenici branky Hradce Králové. Gólman plachtil vzduchem, ale neměl nárok.

Plzeň - Hradec Králové: Nádherný gól Limberského na 1:0
Video se připravuje ...

Komu ani tohle nestačí, pak mu Synot liga nabídla i další gólový skvost. Sparťan David Lafata vystřihl v duelu s Jabloncem parádní nůžky, jaké se mnohdy nevidí a pomohl Letenským k výhře nad silným sokem. Vyhlášený střelec dostal od obrany Severočechů kousek prostoru a hned za to Jablonečtí tvrdě pykali. Fandové ale mohou jásat, i tahle trefa je zvedla ze sedadel. Zaslouženě.

David Lafata otevřel skóre zápasu s Jabloncem krásnými nůžkami David Lafata otevřel skóre zápasu s Jabloncem krásnými nůžkamiFoto TV iSport

Kompletní sestřih: FC Slovácko - Dukla Praha 5:1
Video se připravuje ...

Útočník Libor Došek se raduje z gólu v utkání Synot ligy se Slováckem. Došek zaznamenal hattrick a Slovácko vyhrálo 5:1.
Útočník Libor Došek se raduje z gólu v utkání Synot ligy se Slováckem. Došek zaznamenal hattrick a Slovácko vyhrálo 5:1.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud