Jakub Konečný
28. dubna 2015 • 04:20

Pelta líčí na Wágnera. Hráči Plzně na hostování v Boleslavi dal nabídku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Projekt Galacticos vstupuje do své třetí etapy, Miroslav Pelta stále nemá dost. Nyní první muž českého fotbalu upřel svou pozornost na pětadvacetiletého útočníka Tomáše Wágnera. Kmenový hráč Plzně, který hostuje v Mladé Boleslavi, podle informací deníku Sport už má nabídku Jablonce na stole. Přestup, který by se realizoval v letní přestávce, však musejí nejprve posvětit také zástupci Viktorie a Mladé Boleslavi.



Napínavá ligová sezona jde sice do finále, nicméně Miroslav Pelta už připravuje kádr Jablonce pro příští ročník, v němž by chtěl současné třetí místo ještě vylepšit – a nejlépe na úkor jednoho z hlavních rivalů. První letní posilou Baumitu by se proto měl stát forvard Tomáš Wágner , kterého Plzeň loni v létě zapůjčila na rok Mladé Boleslavi.

„Pelta je už na všem s Wágnerem domluvený a jeho příchod považuje za hotovou věc,“ řekl deníku Sport nejmenovaný zdroj s úzkou vazbou na jabloneckého bosse.

S tím, že potřebuje posílit především útok, se Pelta ani nijak netají. Jak Martin Doležal, tak Lotyš Valerijs Šabala, který přišel na Střelnici v zimě, jeho představě top kanonýra evidentně neodpovídají. „Potřeboval bych útočníka, jako je Lafata . S ním bychom hráli o titul už teď,“ řekl Pelta nedávno deníku Právo. Zatímco návrat Davida Lafaty ze Sparty je víceméně utopií, s Wágnerem by to klapnout mohlo.

Tak jasné to však zatím není. Pelta ještě musí najít společnou řeč s Viktorií Plzeň, které Wágner patří, a své k hráčově budoucnosti má co říct i Mladá Boleslav, v jejímž dresu odchovanec Příbrami hostuje. V této sezoně je Wágner s devíti góly nejlepším střelcem středočeského klubu, který má pochopitelně o jeho další služby zájem.

Slovácko - Mladá Boleslav : Gól Tomáše Wágnera na 1:1
Video se připravuje ...

Slavia - Mladá Boleslav: Gól Tomáše Wágnera na 3:4
Video se připravuje ...

Další informace najdete v úterním Sportu. Elektronickou verzi vydání včetně archivu novin si přečtěte ZDE »

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud