5. května 2016 • 15:43

Duben patřil Plzni. Hráčem měsíce je Hubník, mezi trenéry vládne Krejčí

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Plzeň, která v sobotu s předstihem obhájila mistrovský titul, ovládla také dubnové vydání ankety Ligové fotbalové asociace. Nejlepším hráčem měsíce byl zvolen obránce Roman Hubník a mezi trenéry zvítězil Karel Krejčí.



Hubník po zimním návratu z Olomouce jako kapitán pomohl Viktorii k ligovému triumfu. V dubnu zasáhl do čtyř z pěti kol, chyběl pouze jednou kvůli trestu za žluté karty. V posledních dvou zápasech nastoupil na pravém kraji obrany a blýskl se především výborným výkonem na Spartě, kde Západočeši vyhráli 3:0.

Jednatřicetiletý stoper od fanoušků získal 2215 hlasů a jasně porazil Zdeňka Folprechta z Liberce (1512) i veterána Bohemians 1905 Tomáše Čížka (1487). "Ceny si samozřejmě vážím, ale tu hlavní jsem získal už minulý týden. I tak ale děkuji všem, kdo hlasovali. Je to ocenění celé Viktorky Plzeň," uvedl Hubník v tiskové zprávě.

Krejčí ve své premiérové sezoně v roli hlavního ligového trenéra dovedl Viktorii k obhajobě titulu a rekordu soutěže v podobě šestnácti výher za sebou. Reprezentační asistent dostal 2201 hlasů a nechal za sebou kouče Liberce Jindřicha Trpišovského (1697) i Václava Kotala z Brna (1216).

"Anketu Trenér měsíce samozřejmě vnímám, v několika posledních obdobích jsem byl vždy v nominaci, ale až teď jsem zvítězil. Nejvyšším oceněním je pro mě samozřejmě mistrovský titul, ale i této ankety si vážím. Chtěl bych triumf rozdělit mezi hráče, realizační tým i fanoušky," řekl sedmačtyřicetiletý Krejčí.

Tak jsme mistři, no a co...! Takhle Plzeň slavila čtvrtý titul
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud