1. srpna 2014 • 17:05

Mourinho nemá dost. K Čechovi a Courtoisovi chce jedničku Realu!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

José Mourinho má v Chelsea k dispozici Petra Čecha a Thibauta Courtoise. Dva brankáře patřící mezi nejužší světovou elitu. Leckdo by spíš řešil to, koho uvolnit, oba v jednom klubu pravidelně logicky chytat nemohou. Portugalský kouč se ale chystá na úplný opak. Podle španělského deníku Marca do Londýna láká ještě Diega Lópeze z Realu Madrid. 



Souboj o brankářskou jedničku Chelsea nabírá grády. Duel mezi stálicí Petrem Čechem a mladíčkem Thibautem Courtoisem detailně řeší i v Anglii. Každého zajímá, jak ožehavou situaci ohledně prvního gólmana trenér Mourinho vyřeší.

Portugalský svéráz zamýšlí úplně originální řešení. Dvěma elitním gólmanům totiž možná plánuje ještě zvýšit konkurenci! Do Anglie podle španělského deníku Marca láká svého oblíbence z Realu Madrid Diega Lópeze.

Podle některých informací Mourinho chtěl španělského gólmana už v zimním přestupovém termínu, jednání ale nedopadla. Teď chce prý rozjet druhé kolo.

V Realu Madrid si před sezonou z Levante za 10 milionů euro ((275 milionů korun) pořídili Keylora Navase, kostarického hrdinu ze šampionátu v Brazílii. Tím pádem má španělský klub na jedno místo tři gólmany, v týmu totiž stále zůstává legendární Iker Casillas.

Jeden z takové kvalitní trojice určitě z Realu odejde. Deník Marca přišel s tím, že "černého petra" dostane právě López. José Mourinho si španělského gólmana oblíbil během svého působení v Realu, takže jeho spojení s Chelsea z tohoto pohledu dává smysl.

Pokud by López skutečně do Chelsea přišel, zcela jistě by odešel jeden ze stávající dvojice Čech, Courtois. Těžko si představit, že by někdo z nich dělal dokonce trojku, na kterou navíc v Chelsea mají zkušeného Marca Schwarzera...

Český gólman Petr Čech v přípravném utkání Chelsea proti Arnhemu
Český gólman Petr Čech v přípravném utkání Chelsea proti Arnhemu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud