11. prosince 2015 • 13:15

Další odklad! Rosický bude zpět na konci ledna, řekl Wenger

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Arsenalu Arséne Wenger asi o měsíc oddálil očekávaný návrat reprezentačního kapitána Tomáše Rosického. Pětatřicetiletý český záložník, který po operaci kolena od začátku listopadu trénuje individuálně, podle něho bude k dispozici až na konci ledna.



Rosický se zranil v červnovém utkání kvalifikace mistrovství Evropy na Islandu a Arsenal následně informoval, že český záložník nestihne začátek sezony. V polovině srpna se bývalý hráč Sparty a Dortmundu podrobil artroskopické operaci kolena.

Zkušený středopolař měl podle optimistických prognóz hrát už v listopadu, Wenger ale pak Rosického návrat stanovil na přelom roku a nyní termín znovu posunul. "Vypadá to s ním pozitivně. Běhá venku, ale ještě není připravený. Konec ledna," řekl Wenger na dnešní tiskové konferenci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud