5. března 2016 • 16:42

Tottenham - Arsenal: Patička snů, úžasný Kane i zbití fanoušci

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní góly, ale i derby s příchutí krve. To byla sobotní bitva v Premier League mezi londýnskými rivaly Tottenhamem a Arsenalem. Šest minut před poločasem vybuchl kotel „kanonýrů“ nadšením. Nádhernou akci zakončil na White Hart Line patičkou Aaron Ramsey a hosté vedli. Po přestávce Tottenham vývoj otočil i díky trefě Kanea. Arsenal hrající v deseti ale nakonec urval bod.



Je to sice úvodní zápas tohoto kola Premier League, fanoušci už možná ale viděli největší parádu. Rychlá akce Arsenalu dospěla do pokutového území. Bellerin z dobré pozice nezakončoval, ale posunul míč přízemní přihrávkou ke spoluhráči. A pak přišlo Ramseyho zakončení patičkou, které zaplulo do sítě Tottenhamu.

2620621:gallery:true:true

Góóól, burácel nabitý sektor. Tohle ale musel ocenit snad i fanoušek, co drží palce jinému z mužstev. V dresu Arsenalu scházejí čeští hráči Petr Čech a Tomáš Rosický , oba jsou zranění.

Stav 1:0 ale po půli nevydržel. Tottenham otočil vývoj vyhecovaného derby na 2:1, kdyžmu náskok zajistil další krásnou trefou Harry Kane a pro změnu měl navrch tábor domácích.

Arsenal hrál o deseti a už to vypadalo, že si připíše další porážku. Jenže patnáct minut před koncem srovnal Sánchez a jediný, kdo mohl slavit, byl nejspíš lídr tabulky z Leicesteru.

Hráči ze sebe na trávníku vyždímali maximum, ostré to bylo i ze strany fanoušků. Už před zápasem mimo stadion totiž tekla po střetech fanoušků krev a musela zasahovat policie.

Krvavé derby. Před utkáním Tottenhamu s Arsenalem tekla po střetech fanoušků a policie krev
Krvavé derby. Před utkáním Tottenhamu s Arsenalem tekla po střetech fanoušků a policie krev

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud