27. srpna 2012 • 11:58

Chorvatský záložník Modrič odchází z Tottenhamu do Realu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chorvatský fotbalista Luka Modrič odchází z Tottenhamu do Realu Madrid. Kluby se už mezi sebou domluvily, španělský mistr má pro šestadvacetiletého záložníka připravenou smlouvu na pět let a Tottenhamu za něj podle médií údajně zaplatí 42 milionů eur (1,092 miliardy korun).



Modrič, který v chorvatské reprezentaci odehrál 58 zápasů, strávil v londýnském klubu čtyři roky a pomohl mu 17 brankami. Předtím hrál za Dinamo Záhřeb. V Realu ho ještě čeká zdravotní prohlídka.

Chorvatský fotbalista o přestup do Realu hodně stál. Vyvzdorovat si ho chtěl i tím, že v červenci odmítl odjet s Tottenhamem na předsezonní přípravné turné do Spojených států. Loni mu přitom podobný krok se stávkou nevyšel a do Chelsea se nedostal.

Real vykročil za obhajobou mistrovského titulu bídně, po dvou kolech má na kontě jediný bod a navíc v úvodním utkání španělského Superpoháru podlehl Barceloně.

Nedělní ligová prohra 1:2 v městském derby s Getafe hodně rozzlobila trenéra Josého Mourinha, který výkon týmu označil za nepřijatelný a porážku za absolutně zaslouženou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud