29. října 2012 • 11:33

Gólman Čech: Rozhodčího nemůžu hodnotit, tím pádem není co říct

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea je po nedělní porážce 2:3 s Manchesterem United vzteky bez sebe a stěžuje si na sudího Clattenburga. Český gólman Petr Čech v brance Chelsea řekl, že se do stavu 2:2 hrál vynikající fotbal. „Máme zákaz hodnotit výkon rozhodčích a nesmíme se vyjadřovat ani ke kontroverzním okamžikům, které se v zápase stanou. Tím pádem dál není co říct, protože o tom to pak celé až do konce bylo,“ oznámil Čech na svých internetových stránkách.



Londýnský klub každopádně podal protest proti stylu řízení zápasu. Chelsea má pocit, že jí arbitr svými výroky poškodil. Hráčům Blues udělil dvě červené karty, když se vedení Chelsea nelíbí vyloučení Torrese. Sudí pak uznal rozhodující gól Chicharita z ofsajdu a podle anglických médií i urážel její hráče.

„Mohl to být vynikající fotbalový zápas, bohužel se tak nestalo. Po špatném začátku jsme se dokázali výborně vrátit, dostali jsme soupeře pod tlak a logickým vyústěním toho všeho byly dva góly do sítě Manchesteru. Za stavu 2:2 to vypadalo, že tým, který vyhraje, bude Chelsea,“ napsal na webu Čech.

Ten byl ve chvíli, kdy chyběl kvůli trestu obránce John Terry, kapitánem Chelsea. „Měli jsme navrch, jenže to, co bylo dál, nemohu komentovat.“ doplnila brankářská jednička české reprezentace.

Porážku může Chelsea rivalovi z Manchesteru vrátit už ve středu, kdy ho doma na Stamford Bridge přivítá v osmifinále Ligového poháru.

Sestřih zápasu Chelsea - Manchester United 2:3
Video se připravuje ...

Gólman Chelsea Petr Čech předvedl i v zápase s Manchesterem United
Gólman Chelsea Petr Čech předvedl i v zápase s Manchesterem United

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud