23. prosince 2012 • 16:16

Dvougólový Vydra sbírá uznání. Mýlí se málokdy, chválil ho trenér

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohatou fotbalovou nadílku si v Anglii dopřál Matěj Vydra. Hlavně zásluhou dvou gólů českého útočníka proti Nottinghamu Forrest se Watford před Vánocemi posunul zpátky na příčky, které zajišťují účast v play off o postup do Premier League.



A také uslyšel zaslouženou chválu od trenéra Gianfranca Zoly. „V čem jsme měli navrch? Jednoznačně v kvalitě našich útočníků,“ hodnotil zápas Zola na oficiálních stránkách. A přidal navrch jeden speciální kompliment pro Vydru. „Když se ocitne sám před brankářem, v devíti z deseti případů se nemýlí.“

I proto se přesně v polovině druholigové sezony z dvacetiletého reprezentanta stal nejlepší střelec šestého Watfordu. Po 23 odehraných zápasech jich má Vydra na kontě 10, o jeden víc než Angličan Troy Deeney.

Ve svojí první sezoně na anglické půdě je znát, jak získává Vydra čím dál větší sebedůvěru. Bez ní by si jen těžko počínal tak suverénně, jak to předvedl před druhou nejvyšší návštěvou sezony na stadionu Vicarage Road, kterou tvořilo 15 tisíc diváků.

Po Vydrových gólech v 15. a 40. minutě už nebylo co řešit – hosté navíc dohráli 52 minut bez vyloučeného Daniela Ayaly. Podíl na důležitém vítězství měl i druhý český zástupce na hřišti, obránce Daniel Pudil strávil na hřišti celý zápas.

VIDEO | Vydrovy góly najdete v čase 3:18 a 6:59


Highlights by retroboy2012

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud