26. prosince 2012 • 10:22

Odměna pro rekordmana Lamparda? Chelsea ho chce vykopnout

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před pár dny se stal záložník Frank Lampard nejlepším střelcem Chelsea v historii londýnského celku. Jeho milovaný klub mu ale podle listu The Sun oznámil, že už s ním dál nepočítá a má si hledat jiné angažmá.



Místo oslav rekordní trefy, kterou se stal nejlepším kanonýrem Chelsea, měl čtyřiatřicetiletý Frank Lampard, jemuž tleskal při výhře nad Aston Villou 8:0 narvaný stadion, zkažené Vánoce.

Zdroj ze Stamford Bridge listu řekl, že Frank byl ze zprávy hodně zklamaný a rozrušený. „Chce hrát dál za Chelsea, ale řekli mu, že si může od ledna hledat nový klub. On tomu nemůže uvěřit. Po tom všem, co pro Chelsea udělal. Ten tým pro něj znamená všechno,“ dodává zdroj blízký Lampardovi.

Během doby, co Lampard hraje v Chelsea, se klub těšil z triumfu v Lize mistrů, tří titulů v Premier League, čtyřikrát vyhrál FA Cup a dvakrát Ligový pohár. Záložník je se 130 góly nejlepším střelcem klubu v historii, na kontě má rovnou pětistovku zápasů v Premier League.


Lampardova smlouva vyprší v létě a veterán tajně doufal, že výkony přesvědčí vedení klubu, že stojí za to, aby v Chelsea ještě zůstal. Jenže teď už ví, že s ním šéfové nepočítají a je ze všeho ohromně zklamaný.

„Frank má Chelsea v srdci. Zaslouží si úctu klubu i jeho fanoušků. Je šokovaný tím, jak bezcitně se vedení Chelsea zachovalo. Nemůže tomu uvěřit, že v klubu končí. Kdo viděl jeho výkon proti Aston Ville, tak musí uznat, že si místo v týmu pořád zaslouží,“ tvrdí zdroj listu the Sun.

Lampardovi prý vedení zprávu o tom, že v klubu skončí, oznámili šéfové ze Stamford Bridge už před duelem s Aston Villou. A jak se záložník zachoval? Nechal na hřišti všechno. „Už to všechno věděl, že ho klub nechce. A přesto předvedl neuvěřitelný výkon, odmakal to. Je to obrovský profesionál.“

V jarní části Evropské ligy se Chelsea potká s pražskou Spartou. Uvidí diváci na Letné i čerstvého rekordmana Lamparda?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud