28. prosince 2012 • 04:35

Kanonýr Falcao vzkázal Chelsea: Do léta nejdu nikam, máte smůlu!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólový zabiják Radamel Falcao dá v zimě anglické Chelsea košem a zůstane ve španělském Atlétiku Madrid. Londýnský klub, který se ve vyřazovací části Evropské ligy srazí s pražskou Spartou, tak bude mít nejspíš smůlu. „Do léta nejdu nikam,“ vzkázal přes média všem zájemcům kolumbijský snajpr. Ten v srpnu letošního roku dal Chelsea v bitvě o evropský Superpohár tři góly a na ruského majitele Chelsea Romana Abramoviče udělal obrovský dojem.



Šestadvacetiletý střelec tak ocenil snahu prezidenta Atlétika, který se snaží hráče v klubu udržet.

Roman Abramovič byl přitom ochotný sáhnout hodně hluboko do kasy, připraveno měl 48 milionů liber. Ty měly putovat v případě dohody k pokladníkovi na Estadio Vicente Calderon. Teď se ale musí Chelsea rozhlédnout jinde.

„Enrique Cerezo dělá první poslední pro to, abych v klubu zůstal. Sportovně se nám daří, rád bych v klubu zůstal až do konce sezony,“ prohlásil Falcao.

Chelsea tak nejspíš zaměří pozornost na získání Davida Villy. Ten by ruského boháče stál navíc jen zlomek ceny Kolumbijce. Za něj je londýnský klub připravený vyplatit dvanáct milionů liber. Za stejnou částku odejde ze Stamford Bridge do Liverpoolu Daniel Sturridge.

Chelsea tak musí hledat parťáka k Fernandu Torresovi. Naopak Falcao si užíval o Vánocích doma v Kolumbii, když dostal vyznamenání od generálního ředitele policie v Bogotě za vynikající reprezentaci svého města a své země.

Falcao slaví branku v síti soupeře
Falcao slaví branku v síti soupeře

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud