30. prosince 2012 • 14:34

VIDEO: Našel se nový Messi! Barca už větří, ale teď má smůlu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinec Lionel Messi září v dresu Barcelony a fotbalový svět mu leží u nohou. Jižní Amerika je ale v pozoru. V Brazílii totiž objevili nástupce legendárního Argentince. Jedenáctiletý zázrak se jmenuje Cassiano Bouzon a Messimu je až nápadně podobný. Drobná postava, kouzelná levačka, z obránců dělá na počkání statisty a elegantně je obchází. A Barcelona již mlsně pokukuje, jak by si talentovanou hvězdu pojistila.



Bouzon už byl pozván na třítýdenní stáž v Evropě, na španělské velkokluby totiž udělal velký dojem. Kluby chtějí vidět brazilské eso budoucnosti na vlastní oči. Na přestup do Evropy si ale ještě kvůli věku musí počkat, fotbalově rozvíjet se bude v týmu Fluminense.

VIDEO: Podívejte se, jak kouzlí možný nástupce Lionela Messiho

„Barcelona teď může nabízet, co chce. O všem se ale můžeme jen bavit,“ prohlásil otec talentovaného hráče, bývalý fotbalista Tiquinho.

„Dveře mu nikam nezavírám, může do Španělska jít, ale až bude starší,“ dodal. „Teď jsme se rozhodli, že bude pokračovat tady ve Fluminense. Na začátku ledna dojde v Rio de Janeiru k podpisu smlouvy.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud