26. prosince 2014 • 13:30

Čeští reprezentanti rozdávali dárky začínajícím fotbalistům

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pavel Kadeřábek, Václav Pilař, Filip Novák či David Limberský. Fotbaloví reprezentanti se na chvíli změnili v Ježíšky a rozdávali mladým fotbalistům a fotbalistkám dárky od Fotbalové asociace České republiky. Přes pět a půl tisíce dětí našlo pod vánočním stromečkem fotbalové vybavení.



„Část fotbalových balíčků jsme rozeslali poštou a zbývající jsme za pomoci českých reprezentantů dopravili přímo do rukou vybraných dětí na místa po celé České republice,“ řekl Ondřej Lípa, tiskový mluvčí reprezentace, který doprovázel hráče na cestách k dětem.

Pavel Kadeřábek, Václav Pilař, Filip Novák či David Limberský rozdávali vánoční dárky
Video se připravuje ...

Míč, dres, taška, láhev na pití, plakát reprezentace, kartička patrona projektu Tomáše Rosického a tzv. certifikát mladého fotbalisty, to vše rozzářilo tváře tisíců dětí po celé České republice.

„Bylo skvělé vidět tu dětskou radost v Kristiánových očích, sám jsem si to užil“ vyjádřil pocity z role Ježíška Pavel Kadeřábek, který zamířil k rodině do pražských Ďáblic. Další balíčky předal Václav Pilař v Pardubicích, Filip Novák v Přerově či David Limberský v Kladrubech.

Děti měly z návštěvy fotbalových reprezentantů velkou radostFoto 2score.cz

„V rámci projektu Můj první gól chceme usnadnit začátky mladým fotbalistům a fotbalistkám. Právě fotbalový balíček by jim měl dát do začátků potřebné vybavení a rodičům ušetřit prvotní náklady. V roce 2014 jsme jich rozdali 5 675 a další rozdáme i v novém roce,“ odhalil předseda FAČR, Miroslav Pelta, že akce tímto nekončí.

Rodiče dětí, jež jsou registrovanými členy FAČR a ročníku narození 2007, se o fotbalový balíček mohou přihlásit do konce letošní sezóny na www.mujprvnigol.cz.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud