27. března 2015 • 08:50

Patrik Berger popřel, že měl v plánu letět letadlem, které spadlo v Alpách

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šokující zpráva, která přišla ve čtvrtek večer z Arménie, se ukázala jako nepravdivá. Organizátoři exhibičního utkání na oslavu narozenin Chorena Oganesjana oznámili, že Patrik Berger se nezúčastní, jelikož jen šťastnou náhodou nenastoupil do letadla, které spadlo ve francouzských Alpách a nikdo z cestujících nepřežil. Berger však informace na svém twitterovém účtu popřel.



Patrik Berger měl dorazit na exhibiční zápas v Arménii k příležitosti šedesátých narozenin bývalého arménského fotbalisty Chorena Oganesjana. Svoji účast ale odřekl a organizátoři pustili do světa smyšlený příběh o tom, že jen kvůli zdržení na letišti nestihl let, který se stal osudný 149 pasažérům.

"Berger měl letenku do toho letadla a vyvázl šťastnou náhodou, protože se na letišti zdržel. Je to jenom člověk se svým nervovým systémem. Každý normální člověk by za těchto okolností v nejbližších dnech do letadla nenastoupil," citovala arménská tisková agentura Novosti-Armenija člena organizačního výboru sobotního zápasu Vitalije Prichodčenka. Zprávu ve čtvrtek večer vydala ČTK.

"Zprávy o tom, že jsem si měnil let, jsou všechno lži! Letěl jsem v pondělí domů z Barcelony do Prahy, tak jak jsem měl," napsal si Berger na Twitter.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud