11. července 2016 • 09:51

Tým osobností porazil hvězdy karlovarského festivalu FC Roma

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tradičním Karlovarském festivalu se odehrál charitativní miniturnaj za účasti týmu osobností Real Top Praha. Po jeho skončení se předala částka 40 000 korun pro dvě nemocné děti.



Turnaj odstartoval zápas Real vs. FC Roma. Utkání se hrálo v přátelském duchu a přesto bylo k vidění spoustu pohledných akcí. Nakonec se ukázalo, že kvalita na straně Realu byla rozhodující a výhra 4:3 byla zasloužená. 

Další zápas obstaral výběr Karlovarska a FC Roma. Karlovaráci dokonale využili domácí prostředí a utkání nakonec skončilo debaklem 7:2. Bylo tedy jasné, že vítěz miniturnaje vzejde až z posledního zápasu. 

Real čekal opravdu těžký úkol. Domácí výběr po loňské porážce hodně omladil.
Nakonec i v tomto zápase rozhodovala zkušenost a možná i kvalita hráčů Realu. Real vedl již 3:0 ale nakonec to byl boj do poslední minuty. Při závěrečném hvizdu byl stav na světelné tabuli 4:3 pro Real.

Týmy na turnaji: Výběr Karlovarska, Real Top Praha a FC Roma.

Za Real Top Praha hráli: Jan Koller, Ladislav Hampl, Karel Poborský, Ota Balage, Marek Jankulovski, Vojtěch Dyk, Alexander Salák, Karol Kisel, Jakub Štáfek, Alexandr Smita a další.

Fotbalový tým osobností Real Top Praha na turnaji v Karlových Varech
Fotbalový tým osobností Real Top Praha na turnaji v Karlových Varech

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud