Zdeněk Janda
3. listopadu 2008 • 04:00

Kat Bednář: sedmý nájezd!

TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neuvěřitelné. Nevídané. Ale je to tak. Penaltový fantom Jaroslav Bednář se včera znovu rozparádil. Proměnil tři nájezdy v řadě a posunul mistra k výhře nad Plzní.



Tenhle slávistický šikula tedy v součtu s nervydrásající koncovkou v Lize mistrů v Curychu udeřil sedmkrát v řadě!

Jaroslav Bednář překonal i Romana Málka
Jaroslav Bednář překonal i Romana Málka


Extraligoví brankáři by měli vyhlásit stav nejvyšší pohotovosti. Protože slávista s číslem 21 je prostě k neudržení. „Ještě že ho máme,“ připustil slávistický trenér Vladimír Růžička.

Slavia s Plzní uspěla až v nájezdech >>>

V táboru hostů naopak jásat nemohli. „Má fazonu jako hrom,“ musel připustit i brankář Roman Málek, který od něj včera inkasoval při penaltách dvakrát. Proč jen dvakrát?

Protože když se Bednář rozjížděl poprvé, plzeňský kouč Pavel Hynek chtěl soupeře znervóznět, takže pustil do branky nezkušeného osmnáctiletého Francouze. „Chtěli jsme to zkusit. Překvapit ho. Ale nevyšlo to,“ připustil Hynek. Vůbec to neklaplo...

Souhrn 21. kola extraligy >>>

Bednář naopak první penaltu proměnil s nevídanou elegancí. A pak udeřil ještě dvakrát. Nejdříve střelou mezi betony, potom k tyči. Na tváři měl úsměv, vždycky vítězoslavně zvedl ruku a zamával fanouškům. Byl to opět jeho večer.

Gólman Málek, který předtím v zápase zářil, byl posmutnělý. „Na Jardu jsem si věřil, ale on to udělal dobře,“ vykládal. Z jeho předešlé úžasné bilance v Lize mistrů vystrašený nebyl. „Já ty jeho góly v Curychu ani neviděl.“

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud