6. ledna 2013 • 15:20

Jágr už proti Plzni nenastoupil. Všem děkuji za podporu, vzkázal

Autor: zej, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překotný vývoj událostí v NHL změnil plány i Jaromíru Jágrovi. Majitel a hráč hokejového Kladna místo extraligového utkání v Plzni už balí kufry a chystá se na cestu do zámoří. "Všem fanouškům děkuji za podporu," uvedl v rozhovoru pro iSport.cz.



Těšili se na něj fanoušci v Plzni, kam dnes zamířilo hokejové Kladno. Jaromír Jágr ale musí extraligové diváky zklamat. Poté, co se v zámoří dohodli na ukončení výluky NHL, česká sportovní legenda nechce riskovat zranění a podobně jako další hráči už do nedělních mačů nezasáhne.


"Dohodu vítám, jsem rád, že se konečně domluvili. Zatím nemám moc dalších informací, ale vím, že ostatní hráči taky nebudou hrát. Takže ani já v Plzni nenastoupím," vysvětlil v rozhovoru pro iSport.cz Jágr.

"Chtěl bych všem fanouškům poděkovat za podporu, moc jsem si jí vážil. I tak samozřejmě budu držet palce, abychom to v Plzni zvládli," uvedl.


Jágr v době výluky NHL odehrál za Kladno 33 extraligových duelů, zaznamenal 55 bodů. V kanadském bodování mu patří druhá pozice za třineckým Martinem Růžičkou.

Teď už se čtyřicetiletý forvard chystá na cestu do zámoří, kde se v nejbližších dnech rozeběhne zkrácená sezona NHL. Jágr v ní poprvé bude hájit barvy amerického Dallasu.

Znění Jágrova statusu na Facebooku

Hokejová rodino,vím, že jsem se dlouho neozval, ale neměl jsem žádné zajímavé téma. O amnestii jsem psát nechtěl, už takhle je dost lidí nasr..., tak proč ještě zbytečně provokovat, stejně nic nezměníme. Dnes se konečně dohodli hráči a majitelé v NHL a to znamená "KONEC HRÁČŮ Z NHL V ČESKÉ EXTRALIZE."

Chtěl bych všem fanouškům poděkovat za krásné zážitky, skvělé povzbuzování a vyprodané stadiony. Moc si toho vážím!! Opravdu. Bylo mi tu prima, budu vzpomínat. Myslím, že tato písnička od skupiny TURBO všechny moje pocity skvěle vystihuje. My starší ji moc dobře známe...

Oslabené Kladno se nedokázalo proti Slavii střelecky prosadit
Oslabené Kladno se nedokázalo proti Slavii střelecky prosadit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud