Květoslav Šimek
6. března 2013 • 13:22

Klimek má zlomené zápěstí, Vítkovice žádají trest pro Frühaufa

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítkovický útočník Lukáš Klimek má po faulu budějovického obránce Petera Frühaufa ze čtvrtého předkola play off zlomené zápěstí. „Sezona tím pro mě skončila,“ hlesl po vyšetření vítkovický útočník. Ostravský klub žádá disciplinární komisi extraligy, aby Frühaufův zákrok prozkoumala.



„Podnět jsme dostali, budeme to večer řešit,“ přitakal šéf disciplinární komise Karel Holý. „Rozhodnutí musíme oznámit nejpozději ve čtvrtek do deseti hodin dopoledne, aby se týmy mohly připravit na zápas.“ Rozhodující duel mezi Českými Budějovicemi a Vítkovicemi, který určí postupujícího do čtvrtfinále, začíná ve čtvrtek v 17.30 hodin.

Klimek se zranil v úvodu poslední třetiny úterního zápasu, který Vítkovice vyhrály 5:1 a vyrovnaly sérii na 2:2. V rychlosti vjížděl do útočného pásma, bránící Frühauf po něm hrábl rukama a Klimek si při pádu pochroumal ruku. Okamžitě odjel do nemocnice, rentgen ukázal na zlomeninu zápěstí.

Rozhodčí Milan Minář a Antonín Jeřábek nechali Frühaufův zákrok bez povšimnutí. I proto žádají šéfové klubu o dodatečný trest pro Frühaufa. „Kluby nás těď docela zásobují, hlavně nám tedy chodí podněty z Pardubic a Kladna, práce máme dost,“ dodal Karel Holý z disciplinárky.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud