17. dubna 2014 • 23:01

Největší zbraň Zlína! Takhle brankář Kašík vychytal Svobodu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlín se probojoval do finále play off hokejové extraligy, kde bojuje s brněnskou Kometou o zisk Masarykova poháru. Cestu neměl lehkou, dokázal vyřadit silné soupeře. Ve čtvrtfinále si poradil s Hradcem Králové, v semifinále ukončil cestu Třinci. A děkovat za skvělou sezonu může především precizně chytajícímu brankáři Liboru Kašíkovi.



MATCH OVERVIEW LEGACY
17. 4. • 18:20
PSG Zlín
PSG Zlín
3:0
ONLINE
17. dubna
18:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 6:27. Marušák, 14:40. Balaštík, 35:55. Honejsek

Hosté:

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček – Veselý, Čajánek, Honejsek – Köhler, Leška, Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – P. Sedláček

Hosté: Trvaj (Čiliak) – Žižka, Miller, Kempný, Kováčik, Dlapa, Kuboš, Dujsík – Pivko, Čermák, Zohorna – Káňa, Němec, T. Svoboda – J. Hruška, Koreis, J. Svoboda – Burian, Mrázek, Vondráček – Raška

Rozhodčí

Šindler, Jeřábek – Gebauer, Lederer

Stadion

ZS Luďka Čajky

Návštěva

7 000 (vyprodáno) diváků

Nebýt brankáře Libora Kašíka, nebyl by Zlín možná tam, kde právě je. V play off dokazuje, že je platným a zároveň základním pilířem zlínské sestavy. Bez něj by totiž cesta do finále byla mnohem složitější. A v poslední vyřazovací části tomu není jinak. V prvním utkání s Brnem totiž vychytal čisté konto, ale nemuselo tomu tak být.

Jako Hašek! Libor Kašík předvedl proti Kometě neuvěřitelný zákrok
Video se připravuje ...

Dvě minuty před koncem utkání se hosté snažili ze všech sil zmírnit z jejich pohledu nepříznivé skóre 3:0. A od gólu nebyli vůbec daleko! Kotouč se totiž dostal na hůl nikým nehlídaného Tomáše Svobody, před kterým zela poloprázdná zlínská klec. Střelu namířil přesně, puk však v bráně neskončil.

Pohotový Kašík totiž dráhu puku odhadl a ramenem ho vyrazil do bezpečí. Přestože u zákroku přišel o hokejku, dokázal udržet čisté konto až do konce utkání. Brno se už na víc nezmohlo a do druhého zápasu tak jde se zápasovým mankem 1:0.

SESTŘIH: Finále hokejové extraligy, Zlín - Kometa Brno 3:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud