13. prosince 2014 • 08:00

Otrávený Duda nepodal Plzni ruku. Trochu srabáctví, říká Jeřábek

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas prožíval mimořádně emotivně. Karlovarský kapitán Radek Duda opět prokázal, že bitva s hokejovou Plzní, svým někdejším týmem, pro něj rozhodně není tuctová. A porážku 3:4 v nastavení poté, co jeho tým inkasoval vyrovnávací gól v poslední vteřině, těžko vydýchával. Až tak, že po nastavení zmizel v kabině a nepodal soupeřům ruku. „To je, myslím, trochu srabáctví,“ uvedl plzeňský obránce Jakub Jeřábek.



Srážky. Vyloučení. Emotivní reakce. Bylo na něm vidět, jak moc chce svůj někdejší tým porazit. Karlovarský bouřlivák Radek Duda byl v Plzni nažhavený. Připsal si dvě trestné minuty, sedm střel. Odehrál téměř 24 minut.

SESTŘIH: 29. kolo extraligy, Plzeň - Karlovy Vary PP 4:3
Video se připravuje ...

Už už to vypadalo, že se bude radovat z vítězství, ovšem v čase 59:59 udeřil plzeňský bojovník Nicholas Johnson a srovnal na 3:3. Pro hosty šok. Totální zmar. Karlovarští to nevydýchali ani v nastavení, kdy rozhodl Jakub Lev.

To bylo moc i na nervy karlovarského kapitána. A prchnul do kabiny, aniž by si s někdejšími plzeňskými spoluhráči podal ruku. „To se mi moc nelíbí. Odjel, nepodal ruku. Nevím, ale na hráče jeho formátu mi to přijde zbytečný,“ okomentoval to plzeňský obránce Jakub Jeřábek, jenž si v zápase připsal tři finální asistence.

„Víme, že má blikance. Ale aby takhle zmizel? Přijde mi to trochu jako srabáctví,“ dodal Jeřábek na adresu bývalého týmového parťáka.

MATCH OVERVIEW LEGACY
12. 12. • 17:30
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
4:3
ONLINE
12. prosince
17:30
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
Góly

Domácí: 20:10. J. Sýkora, 28:15. Simon, 59:59. Johnson, 62:01. Lev

Hosté: 32:48. Balán, 49:12. D. Hruška, 57:58. Balán

Sestavy

Domácí: Machovský (Mensator) – Jeřábek (A), Kadlec (C), Pulpán, Mozík, Boháč, Kubka, Marcel – Johnson, Simon, J. Sýkora – Pletka, Lev, Indrák – Schleiss, Přikryl, Kubalík – Hollweg, Kašpařík, Beran

Hosté: Habal (Závorka) – Sičák, Harant, Bičánek, Dvořák, Redlihs, J. Tomeček, Šidlík – Duda (C), Balán (A), V. Tomeček – Micka, R. Hruška, D. Hruška (A) – Vachovec, Skuhravý, Flek – Pšurný, Kverka, Koblasa

Rozhodčí

Mikula, Šír – Frodl, Charvát

Stadion

ČEZ Aréna, Plzeň

Návštěva

4734 diváků

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud