3. května 2015 • 22:36

Kadeřábek dal první gól v sezoně a hned vítězný

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Obránce Pavel Kadeřábek dal první gól v sezoně a hned vítězný. Branka z dnešního ligového zápasu v Mladé Boleslavi navíc třiadvacetiletého fotbalistu těšila o to víc, že pomohla Spartě udržet tříbodový odstup za vedoucí Plzní, kterou obhájce titulu v sobotu přivítá na Letné.


"Každá branka je příjemná, a když je vítězná, je o to sladší," řekl Kadeřábek novinářům. "Navíc je to hodně důležitá výhra, protože zápas se pro nás nevyvíjel vůbec dobře. Ale důležité je, že jsme se semkli, nevzdali to a nakonec zaslouženě vyhráli," dodal.

Reprezentant do 21 let se trefil v 75. minutě, kdy zvýšil na 3:1. "Bořek Dočkal mi dal mezi dva hráče, ale já se trochu splašil. Mohl jsem si dát lepší první dotek, jenže jsem si to dal pod nohy. Brankář Hruška dneska chytal skvěle a myslím, že tohle mohl mít," uvedl.

Kadeřábek už poté pouze z lavičky sledoval, jak Boleslav v závěru snížila na 2:3. "Trenér mi už před zápasem říkal, že když bude rozhodnuto, tak mě stáhne, abych nedostal čtvrtou žlutou kartu a nemusel vynechat zápas s Plzní," uvedl. "Zákroky se sice dají pohlídat, ale trenér cítil, že závěr je vyhrocený, tak mě radši vystřídal," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud