28. března 2017 • 15:37

Cílem nebylo přejít jen přes Spartu, řekl útočník Brna Hruška

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Postupem do semifinále play off extraligy přes favorizovanou Spartu nemají hokejisté Komety Brno podle útočníka Jana Hrušky splněno. Další výzvou je pro ně série s Hradcem Králové, která startuje ve středu na východě Čech.


"Výhra nad Spartou je už minulost. Nikdo na to nebude brát ohled. My jsme si tento úspěch užili den po zápase. Déle to rozebírali jen novináři. Pro nás je důležité se připravit na další sérii, abychom se dostali co nejdále" uvedl na setkání s novináři Hruška.

Před devíti lety stál v první lize v play off v barvách Hradce proti Kometě, která tehdy vyhrála na zápasy 4:2. "Je to dávno. Už bych si na to ani nevzpomněl. Tým Hradce je úplně jiný," uvedl Hruška.

Proti semifinálovému protivníkovi proto žádnou zvláštní motivaci nepociťuje. "Hradec má v kádru některé individuality. Pozor si musíme dát na Jaroslava Bednáře. Náš soupeř hraje týmově, z mého pohledu není v extralize ničím speciální," poznamenal brněnský útočník.

Dny volna po čtvrtfinálové sérii využil hlavně k pobytu v přírodě. S manželkou zavítal i na golf. Desetidenní přestávka mu dlouhá nepřišla, pro odpočinek a nabrání sil byla podle něj ideální. "Vyhráli jsme se Spartou ve čtyřech zápasech, Hradec v pěti. Pauza byla pro oba celky skoro stejně dlouhá. Není to o tom, že bychom řekli, že jsme měli dlouhou pauzu a tím pádem jsme studení. Všechno bylo stejné pro oba týmy," uvedl Hruška.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud