1. května 2017 • 00:15

Vsaďte si na MS v hokeji a získejte 150 Kč zdarma a bonus 50 000 Kč!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový svátek roku je tady! MS ve Francii a Německu se blíží a s ním i jeden ze sázkařských svátků roku! Jak vidí největší komunita tipérů šance českého týmu? Obhájí Kanada titul? Podívejte se na nejpovedenější tipy!



Jak to vypadá s favority podle sázkařů? Tentokrát jsou za jedno s bookmakery, když k obhajobě titulu jednoznačné posílají Kanadu s kurzem 2,50:1. Vlajku s javorovým listem má na tiketu přes 75 % tipérů. Čeští hokejisté se těší důvěře zhruba osmi procent v kurzu 11:1, podobně jako USA s kurzem 8:1.

Čechům pak na svém tiketu věří např. tipér s přezdívkou pytrs99, který si v případě jejich triumfu jde pro 10 000 Kč. Naopak jeho kolega bouchal1 v analýze vysvětluje, proč věří USA a posílá je do semifinále. Jimmy Howard, Jack Eichel, Johnny Gadreau. „Když se dívám na dosavadní nominaci USA, tak se nám rýsuje velký konkurent javorových listů. USA má v současnosti ve své nominaci totiž jména, která vzbuzují obrovský respekt.“

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Články odjinud


Články odjinud