10. listopadu 2015 • 12:08

Šafářová v Síni slávy Sportu: Je to nejlepší sezona v kariéře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při uvítacím videu, kde byly na její počest sestříhané nejlepší momenty kariéry, neskrývala dojetí. Česká tenistka Lucie Šafářová se stala v pořadí 26. členkou Síně slávy deníku Sport. "Letošní sezona byla naprosto nejlepší v mé kariéře," řekla při úterní návštěvě redakce deníku Sport a portálu iSport.cz.



Šafářová si užívá výjimečný rok. Zvládla vyhrát dva grandslamové tituly ve čtyřhře, zahrála si finále French Open, dostala se až na páté místo ve světovém žebříčku. "Vzpomínky jsou to úžasné, jsem za to strašně vděčná," hodnotila osmadvacetiletá hráčka.

V redakci Sportu byla za své výkony v úterý dopoledne slavnostně uvedana do redakční Síně slávy. Od šéfredaktora deníku Sport Lukáše Tomka mimo jiné převzala titulní stranu věnovanou speciálně jí.

Šafářová v Síni slávy deníku Sport: Je to nejlepší sezona v kariéře
Video se připravuje ...

Brněnská rodačka stihla na podzim zdolat nepříjemnou nemoc a chystá se na jeden z vrcholů závěru sezony. O víkendu se bude prát za české barvy, aby počtvrté zvedla se svými parťačkami nad hlavu pohár pro vítězky Fed Cupu.

Finále s nebezpečnými ruskými tenistkami v sestavě s Marií Šarapovou bude nesmírně náročné. "Ale moc se na to těším. Doufám, že to bude taková úspěšná třešnička," přála si Šafářová.

Česká tenistka Lucie Šafářová obtiskla své dlaně do Síně slávy deníku Sport
Česká tenistka Lucie Šafářová obtiskla své dlaně do Síně slávy deníku Sport

KDO JE V SÍNI SLÁVY DENÍKU SPORT

Věra Čáslavská, Josef Masopust, Dominik Hašek, Pavel Nedvěd, Petra Kvitová, Eva Samková, Karel Poborský, Barbora Špotáková, Jan Koller, Filip Jícha, David Svoboda, Mirka Knapková, Radek Štěpánek, Jaroslav Kulhavý, Pavel Kuka, Luboš Kubík, Jiří Novotný, Jiří Welsch, Petr Nedvěd, Martin Ručinský, Jaroslav Holík, Robert Reichel, Leopold König, Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec, Lucie Šafářová.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud