29. října 2012 • 12:56

Šarapovová už je v Praze. Rozdávala podpisy a úsměvy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Ruska Maria Šarapovová stihla před dnešní večerní tenisovou exhibicí potěšit nemocné děti. Druhá hráčka světa a letošní vítězka Roland Garros, která se večer od 19:30 utká v O2 areně postupně s Petrou Kvitovou a Lucií Šafářovou, jim dopoledne v Nemocnici s poliklinikou Praha Italská rozdávala podpisy a úsměvy. Šarapovová přišla mezi malé pacienty v doprovodu se Šafářovou.



"My tenisté si někdy neuvědomujeme, jak velké máme štěstí a možnosti. Proto je strašně důležité dělat něco pro ty, co takové štěstí nemají," uvedla pětadvacetiletá Šarapovová v rozhovoru s Českou televizí a serverem iDnes.

Ruska děti upozornila, že jim česky rozumí, ale ty po výzvě tenisové ikony zmlkly. "Jsou plaché," řekla Šarapovová. Společně s Šafářovou rozdaly dětem podpisy na velké tenisové míčky, své fotografie a zapózovaly na společný snímek.

Šarapovová přiletěla do Prahy v neděli večer privátním letadlem pořadatelů pátého dílu exhibice Advantage Tennis po finále Turnaje mistryň. V Istanbulu v neděli prohrála s Američankou Serenou Williamsovou.

Ruská tenistka Maria Šarapovová při návštěvě pražské nemocnice Praha Italská
Ruská tenistka Maria Šarapovová při návštěvě pražské nemocnice Praha Italská

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud