23. října 2009 • 08:57

Kraus ke Štěpánkovi: Ta Nicol se dost zhoršila

Autor: eli
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už vás někdy napadlo, jak to má tenista Radek Štěpánek během utkání s vyměšováním? „A jak to při pětisetovém zápasu děláte?" vypálil mistr improvizace Jan Kraus na svého hosta.



Všetečné dotazy moderátora zábavné talk show bral třicetiletý reprezentant se stoickým klidem. „Nervózní jsem nebyl, vždyť je to Uvolněte se, prosím," přiznal po představení.

V úvodu využil Kraus televizní záznam Štěpánkova vítězství proti Chorvatu Karlovičovi v semifi nále turnaje o salátovou mísu.

„Šest hodin, jo? To bych teda fakt nezvlád," odfrknul si Kraus. „No, já už taky po tý čtvrtý přestal vnímat," souhlasil čtrnáctý hráč světového žebříčku. „Ono jde hlavně o ten styl, servis volej, to máme stejný, já už se ale od tý sítě nedostanu," konstatoval moderátor, který si tenis rád rekreačně zahraje.

Radek Štěpánek se směje s Janem Krausem v pořadu Uvolněte se, prosím
Radek Štěpánek se směje s Janem Krausem v pořadu Uvolněte se, prosím

Od tenisové terminologie však Kraus obratně stočil hovor na milostný život zpovídaného. „A jak dlouho že s tou Nicol Vaidišovou už jste?" vyzvídal.

„Tak dva a půl roku," zazubil se Štěpánek. Na reakci nemusel čekat příliš dlouho. „A ona se dost zhoršila, ne?" Kraus se dostal do varu. A směle pokračoval dál.

Neopomněl připomenout ani bývalý vztah českého tenisty s Martinou Hingisovou. „A to ony holky jdou vždycky výkonnostně dolů, když jsou s váma, a vy jen stoupáte, co," culil se.

Štěpánkovi nezbývá než úsměv opětovat. V pobaveném publiku sedí i jeho rodiče, které hned z kraje představení tenista zdraví z horkého červeného „křesla", respektive gauče.

Proslulý bavič daviscupového týmu tentokrát fórky nehýřil, zvědavost moderátora měl ale jistě pod kontrolou. „Já si myslím, že v tom Španělsku Nadala rozsekáte," rozhodil Kraus na závěr povídání rukama.

Štěpánek jen zlehka kývl. „Já si to myslim taky, ale neřekl jsem to nahlas."

Celý pořad Uvolněte se, prosím můžete sledovat dnes na ČT1 od 21.25. Dalšími hosty Jana Krause byli novinář Karel Hvížďala a začínající zpěvačka Veronika Nováková.

 

Vstoupit do diskuse
4

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud