5. října 2021 • 19:12

SOUHRN: Sinners vyhrávají po výhře nad Sampi základní část Sazka eLEAGUE

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dohrávka sedmého kola Sazka eLEAGUE CS:GO proti sobě svedla týmy Sampi a Sinners. První jmenovaný celek skončí s jistotou na pátém místě, Sinners si vítězstvím zajistili semifinále a první místo po konci základní části.



Sinners - Sampi 2:0 (16:10, 16:8)

Česká jednička šla i přes zklamání na IEM Fall do špílu proti Sampi v roli favorita. Zástupcům liberecké organizace stačil bod na zajištění celkového prvenství po základní části Sazka eLEAGUE, zatímco jejich soupeř měl v tomto ohledu jasno - skončí pátý a ve čtvrtfinále se utká s eSubou.

Inferno začalo tak, jako téměř všechny poloviny celé BO2 série. Sampi zvítězili v pistolkovém kole. Dál už to však taková sláva nebyla, ve full buy kolech vládli Sinners.

Na úvodní mapě byla převaha Sinners v kolech s plným nákupem tak obrovská, že Sampi po třech vyhraných kolech po pistolkách prohráli všechny zbývající roundy na své teroristické straně.

I přes pokaženou úvodní půlku však Sampi Sinners pozlobili a dostali se na dostřel. Za stavu 13:10 se ale Oskar a spol. znovu rozjeli a doklepli první mapu do vítězného konce.

Podobný průběh měla také mapa Ancient. Silné pistolky Sampi, o to silnější pušky v rukou Sinners. Ti se po výhře 16:8 na druhé mapě umístí na první příčce základní části a v semifinále se utkají s jedním z dvojice eSuba/Sampi.

Konečené pořadí základní části Sazka eLEAGUE CS:GO:
1) Sinners
2) Entropiq Prague
3) Enterprise
4) eSuba
5) Sampi
6) Dark Tigers
7) eEriness MARVO
8) Brute

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud