7. července 2022 • 12:00

Zvedají se Astralis? Výhru na IEM nad BIG dánskému týmu vystřílel k0nfig

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Astralis po sérii neúspěchů větří snad konečně příznivější období. Dánský tým se probojoval do hlavní stage IEM v Kolíně nad Rýnem. Pomohl k tomu i Kristian "k0nfig" Wienecke. "Chci všem dokázat, že si zasloužím být tady, a chci to dokázat i sobě," svěřil se v rozhovoru pro pley.gg.



Po období hledání ideální formy se zdá, že se ve stáji Astralis blýská na lepší časy. Dánská organizace se probojovala do skupinové fáze IEM Cologne 2022 a navíc si připsala cenný skalp domácího, německého týmu BIG, který zářil na předchozím Intel Extreme Masters v Dallasu.

Kristian "k0nfig" Wienecke se dobře naladil už vítězstvím nad svým bývalým celkem Complexity. "Pro mě osobně to byla určitě dobrá výhra. Myslím, že se teď trochu vracím do starých kolejí," uvedl v rozhovoru pro pley.gg.

Následně pětadvacetiletý Dán se svými parťáky překvapili jednoho z favoritů celého turnaje BIG a porazili je 2:1. k0nfig měl vůbec nejlepší zápasovou bilaci 74 killů a 59 smrtí. V dalším průběhu Astralis narazí na celek FURIA Esports.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud