29. července 2022 • 14:00

1xBet Series: Sen o TOP3 je pryč. Dynamo Eclot nezvládlo ukočírovat rozjeté poláky

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední český zástupce v play-off fázi mezinárodního online klání 1xBet Series končí. Dynamo Eclot podlehlo polské pětici borců z PALOMA a odnáší si z turnaje dělené 5. až 6. místě a 3 000 $.



Na probíhajícím letním turnaji 1xBet Series česká Counter-Strike scéna měla hned tři zástupce: eSuba, Dynamo Eclot a ENTERPRISE. Skupinová část dopadla dobře pouze pro Eclot a ENTERPRISE. Bohužel se eSubě nedařilo a druhou šanci na postup do play-off skrz Last Chance Stage blogg1sova parta nevyužila.

První kolo play-off eventu od kyperské sázkovky nabídlo český duel Dynamo Eclot proti ENTERPRISE (bo3), který lépe vyšel Dynamu (2:1). Borci z ENTERPRISE spadli do pavouku poražených, kde měli možnost si spravit chuť a dokráčet k dobrému umístění. Střetnutí s K23 nabídlo slušný CSko, ale h4rn a spol nestačili na ruský celek a podlehli se skórem 2:1 na zápasy.

Výše umístěnému Dynamo Eclot se nedařilo o moc lépe. V upper-bracketu si sice zahráli proti zkušenému švédskému kolektivu EYEBALLERS v čele s flusha, ale JW a jeho spoluhráči nepustili Dynamo dál a bez problémů si poradili s českým týmem (2:0).

V rozhodujícím utkání Dynamo Eclot se střetlo s s polskou skvadrou PALOMA. Ačkoliv se kluci snažilo o stošest, poláci byli jak týmově, tak i individuálně lepší a koordinovanější. Výsledek: Dva nula pro PALOMA (16:13 - Mirage | 16:12 - Ancient).

Tak či onak naše celky nemusí smutnít, jelikož si hráči odnesli důležité zkušenosti, a co více, ENTERPRISE společně s Dynamo Eclot si ve finále dali do kapsy hezkou 2 000 $ a 3000 $ náplast.

Záznamy všech her z online turnaje 1xBet Series

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud