13. září 2022 • 16:30

m0NESY vs s1mple? Server HLTV vybral největší mladé naděje a srovnal je s hvězdami světového CSka

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portál HLTV si pohrál s čísly a provedl velmi zajímavé statistické porovnání a přiřadil sedmi talentovaným a hvězdným CS mladíkům: m0NESY, xertioN, JDC, ⁠KaiR0N, Fessor, s1n a mhL jejich potenciální dvojníky z profesionální Counter-Strike scény. Pojďme se podívat na to, jak to ve finále dopadlo a kdo se ke komu nejvíce hodí.



Ilya "m0NESY" Osipov

s1mple vs m0NESYFoto HLTV

Drahokam, který byl objeven a vychován v juniorské sestavě Natus Vincere, patřičně obroušen a prodán za přibližne 600 000 $ do evropského klubu G2 Esports, kde nyní mladý Ilya působí.

Hvězdný Oleksandr "s1mple" Kostyliev je v podstatě ideálním protějškem statisticky nejlepšího Academy hráče všech dob. Říká se, že m0NESY je super agresivní verzí ukrajinského snipera. 

m0NESY je v číslech více agresivnějším AWP hráčem než ostřílený Oleksandr - 26.8% proti 23.6%, více flashuje a asistuje 0.07 proti 0.05 a v průměru více zabijí 0.92 proti 0.85.

Dorian "⁠xertioN⁠" Berman

 

xertioN vs EliGEFoto HLTV

K talentovanému izraelskému riflerovi xertioNovi, který nyní působí v základní sestavě MOUZ se nejvíce hodí američan Jonathan "EliGE" Jablonowski (Team Liquid). Shoda - 87.4%.

Oba hráči hrají velmi agresivně a rychle. Osmnáctiletý rifler myšek se může pochlubit těmito čísly: ADR - 84, KAST - 74% a jeho celkový rating se pohybuje kolem 1.21 (30% účast v otevíracích duelech).

Jon "⁠JDC⁠" de Castro

 

JDC vs yuurihFoto Sazka

Podle HLTV dvojníkem Jona "JDC" de Castra se stal dvaadvacetiletý brazilský hráč FURIA Esports -  Yuri "yuurih" Boian. Jak Jona, tak i Yuri zastávají ve svých týmech pozici riflera.

Statistika Boiana je následující: KPR - 0.70 (0.73 u Yuriho), ADR - 78.4 (81.1 u Yuriho) a herní rating 1.12 (1.15 u Yuriho). Jak je vidět, tak hráči jsou si velmi, ale velmi blizcí.

Aleksandr "⁠KaiR0N-⁠" Anashkin

 

KaiR0N- vs PatsiFoto Sazka

Dvojčetem nadějného Aleksandra "KaiR0N-" Anashkina se podle slov HLTV stal 19 letý Robert "Patsi" Isyanov, působící v základní sestavě ukrajinsko-ruské organizace Team Spirit.

Osmnáctiletý rus a bývalý hráč Team Spirit Academy nyní hájí barvy německého klubu Aurora Gaming. Anashkin a řeč čísel: ADR - 89.9 a Impact - 1.37 (1.42 na otevřené evropké kvaldě na IEM Rio RMR EU).

Frederik "⁠Fessor⁠" Sørensen

 

Fessor vs ForesterFoto HLTV

Skoro 80% shoda s ruským legionářem ve službách českého klubu Entropiq - Igorem "Forester" Bezotecheskiym. Fessor je bývalým hráčem Junior skvadry Astralis, který opustil kolektiv po skončení online turnaje WePlay Academy League Season 5.

Devatenáctiletý dan Frederik "⁠Fessor⁠" Sørensen disponuje Impact ratingem 1.37 a ADR - 89.9. Kromě Fostera shodou náhod podobný čísly se může pochlubit i Major vítěz z roku 2017 - EliGE.

Elias "⁠s1n⁠" Stein

 

s1n vs ropzFoto HLTV

Eliasův doppelganger - Robin "ropz" Kool (FaZe Clan). Dvacetiletý lurker BIG Academy - Elias "s1n" Stein měl třetí nejlepší herní statistiky mezi mladistvými v páté sezoně WePlay Academy League.

Podle čísel a informací je velmi blízko estonské hvězdě Robinovi. Celkový Impact rating s1na - 1.18. Je to dravý a perspektivní cskař, který má šanci se dostat a zazářit na velké Counter-Strike scéně.

Miłosz "mhL" Knasiak

 

mhL vs ZywOoFoto HLTV

Polský sniper, který dříve hrával za MOUZ Academy a nyní je volným hráčem, jenž si hledá nové angažmá. Statisitka ho řadí k AWP mašině - Mathieu "ZywOo" Herbaut (Team Vitality).

mhL je proslulý svou skvělou hrou za T stranu. Momentálně je ratingově velmi blízko sniper titánům: s1mple (1.21) a ZywOo (1.17) - 1.24.

***

Početná místa a ty, kdo se holt nedostal do pomyslného žebříčku od HLTV

Honourable MentionsFoto HLTV

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: HLTV

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud