17. října 2022 • 16:55

GLOSA: Mrzutý Zero? GamerLegion zažívá po jeho odchodu do SINNERS průlom. TOP30 hltv a Major v Riu!

Autor: David Randuška, GLOSA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

GamerLegion musel nuceně přestavovat tým. Poté co odešel do SINNERS Patrik "Zero" Žúdel angažovala organizace tři nové posily. A měla šťastnou ruku. Tým se vyšvihl do TOP30 hltv a slaví postup na Major v Riu. Zero tak může litovat zdánlivě litovat svého letošního kroku. Na druhou stranu i podle jeho slov je RMR loterie a na příští Major se zas mohou klidně kvalifikovat hříšníci.



(text je publicistického rázu)

Ještě na jaře bojoval Patrik "Zero" Žúdel za GamerLegion a trápil českou jedničku SINNERS. V létě jej ale hříšníci angažovali a společně měli "namalovaný" velký sen - dostat se na Major. To se ale zatím nepodařilo. Paradoxně ale naopak Patrikův bývalý zaměstnavatel tohle dokázal!

GamerLegion prošel úspěšnou přestavbou. Rumunsko-švédské duo iM isak doplnili v polovině září letošního roku jeden Dán, Polák a Belgičan. Když k tomu přičteme trenéra z Británie, tvoří nám to zajímavý mezinárodní koktejl. Ten je ale zatím účinný. Borci z GamerLegion zas jednou potvrdili, že honeymoon v CSku existuje. 

Zkušenost za wipem a mladý lídr

Frederik "acoR" Gyldstrand je dánský AWPer, který působil v prestižním německém celku MOUZ. S ním do GamerLegion přišly zkušenosti i skill.

Kamil "siuhy" Szkadarek je teprve dvacetiletý polský hráč, který okamžitě po příchodu dostal zodpovědnost In-Game Leadera. Vzhledem k výsledkům jeho týmu už teď můžeme konstatovat, že jde o vycházející hvězdy světové scény. Do GamerLegion přišel za akademie MOUZ NXT.

Třetím nováčkem, který se podílel na posledních úspěších bývalé organizace Patrika Žúdela je Nikolas "Keoz" Dgus. Jedenadvacetiletý mladík z Belgie působil předtím v Team Falcon, který má vedení v kolaboraci Francie a Sáudské Arábie. 

David porazil Goliáše aneb snová cesta RMR

GamerLegion si polepšil v poslední aktualizaci žebříčku hltv o 31 pozic!!! Aktuálně je 29. a řadí se mezi světovou špičku. Důvodem je fantastická jízda na Regional Major Rankings (RMR). 

Hned v úvodu na Maltě potrápil nově složený tým velikány FaZe Clan. Davidové málem zkolili Goliáše - zatím se tak nestalo, GL prohráli po thrillleru 25:28. Nadějím ale nebylo konce. Po vítězství nad Aurorou se udrželi v RMR a definitivní tečkou nebyla ani následná porážka s Team Spirit

Teď se můžeme vrátit k přirovnání k legendě o skolení obra Goliáše. GamerLegion se postarali asi o největší překvapení kvalifikací na Major, když vyřadili G2 Esports! Vlnu euforie acoR a spol. přenesl i do klání s B8, po jehož výhře dostal pomyslné vstupenky na IEM Rio 2022.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud