3. listopadu 2022 • 12:57

FalleN po vypadnutí z domácího Majoru: "Není to sbohem, ale konec se blíží." Hrát chce už jen rok

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Není to ode mě sbohem, ještě budu trochu hrát. Ale čas konce se blíží a já jsem moc rád, že tu vidím novou, přicházející generaci hráčů," řekl krátce po vypadnutí z domácího Majoru v Riu Gabriel "⁠FalleN⁠" Toledo. Legendární In-Game Leader a sniper v jedné osobě se s IEM rozloučil porážkou s Cloud9.



"CSko je po 18 let středem mého života, ale dostávám se do bodu, kdy už chci žít pro jiné věci. Chci žít se svou ženou, víc se vídat s rodinou a zůstat doma," svěřil se FalleN. Letos v květnu oslavil 31. narozeniny a už před Majorem avizoval, že to bude pravděpodobně jeho poslední turnaj takové velikosti. 

V Challengers Stage skončili dva ze tří brazilských týmů. 00 Nation Imperial. Naopak FURIA se raduje z postupu, je jediným domácím želízkem v ohni a nenechává bouřlivé publikum v Riu spát.

Osudným se stalo derby s 9z

Bohužel pro brazilské fanoušky dvojnásobného vítěze Majoru se představení na velké scéně v Riu scvrklo na tři zápasy. Hned v úvodu Imperial narazil na těžký los a na jedny z největších favoritů z Vitality zkrátka nestačil. 

Následovalo velké jihoamerické derby. FalleN se svým týmem sehrál jednu mapu s 9z, jehož sestavu tvoří hráči z Uruguay, Argentiny, Chile a Brazílie. Právě tenhle ostře sledovaný zápas měl být tím, který nakonec jazýček misk vah převáží na stranu Imperial. Nestalo se. 

Po kruciální prohře s 9z museli zkusit Imperial zaskočit vítěze IEM Dallasu Cloud9. Po srdnatém výkonu, zvláště na druhé mapě, kterou rozlousklo až prodloužení, se ale FalleN tváří v tvář před brazilskými fans s největší akcí v historii jihoamerického CSka, rozloužil.

Upřímné poděkování fanouškům

"Chtěl bych z celého srdce poděkovat vám fanouškům. Vím, že jste mi velmi vděční za to, co jsem dokázal, ale bez vás bych tady nebyl a ta vděčnost je vzájemná. Mám vás moc rád," popsal Toledo v dojemném vzkau svůj vztah s esportovými fanoušky.

I my za redakci si vážíme FalleNova přinosu pro esport a Counter-Strike. Děkujeme za to, že jsme mohli sledovat jeho úžasné výkony a kariéru, která formovala nejen brazilskou scénu, ale i scénu světovou.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud