15. prosince 2022 • 13:30

BLAST: FaZe Clan dominoval na CT straně mapy Anubis a po výhře nad Liquid míří rovnou do semifinále

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po včerejším fantastickém klání mezi OG a Heroic dnes opět rozhodovala v zápasu BLAST World Final mapa Anubis. Lépe si se "staronovou" akvizicí v map poolu profesionálních akcí poradili hráči FaZe Clanu. Teamu Liquid povolili na ní uhrát jen devět kol, především díky vyvedené CT straně. Karrigan a jeho parťáci si tak zajistili slot v semifinále.



FaZe Clan ve Winners Matchi proti Teamu Liquid ve skupině A sice prohráli úvodní mapu Mirage 14:16, po ní ale následovala dominantní jízda, kterou zakončila někdejší světová jednička vítězstvím na Anubis. 

Ale hezky popořadě. Liquid proměnil svůj úvodní pick ve vítězství díky skvělému individuálnímu příspěvku talentovaného lotyšského playera Marekse "YEKINDAR" Gaļinskise.

Fanoušci z Pobaltí se určitě bavili, protože na druhé straně se prezentoval solidním výkonem Robin "ropz" Kool z Estonska. V druhém dějství se chytil další baltský borec. Yekindarův krajan Helvijs "broky" Saukants zapsal nasbíral 19 fragů a zemřel jen osmkrát. I díky němu sestava FaZe na Infernu vyhrála 16:5. O zisk mapy ji nepřipravil ani nevýrazný výkon In-Game Leadera karrigana

Na serveru posledního velkého CS:GO turnaje roku pak došlo na Anubis. FaZe zahrál fantasticky CT site a dostal se do vedení 12:3. Výrazný náskok nakonec postačil, byť se Liquid ještě zmátořil. Vítězství 16:9 nasměrovalo vítěze letošního Majoru v Antverpách rovnou do semifinále. 

NEOFRAG vs. ZywOo

Rovnou do semifinále se může dnes kvalifikovat OG. Po vítězství nad Heroic čeká Adama "NEOFRAG" Zouhara rozjetý tým Vitality. Golden Hornets v čele se AWPerem ZywOoem včera 2:0 porazili NAVI

Kufry si v Abú Dhabí balí vítězové Majoru v Riu Outsiders, kteří nezvládli zápas s G2 Esports. Následovat je může zmíněný ukrajinský celek Natus Vincere, který v eliminačním tukání hraje o slot ve čtvrtfinále s dánskými Heroic.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud