27. prosince 2022 • 16:30

Frozen a jeho cesta na Major. Unikátní video přináší pohled do zákulisí týmu MOUZ

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Evropský celek MOUZ zveřejnil video mapující cestu týmu na věhlasný Major v Rio de Janeiru. Bouřlivá kvalifikace, po které by jen málokdo věřil, že se tým se slovenským hráčem v soupisce nakonec probojuje až do samotného finále.



Co se děje za oponou

Unikátní stopáž ze zákulisí organizace MOUZ. Hodinová podívaná rozdělena do několika kapitol nabízí divákům možnost nahlédnout do fungování jedné z nejvýznamnějších organizací esportového světa.

“Jak jsme se málem nedostali na Major”, zní název snímku, který tak trefně poukazuje na náročnost kvalifikace, kterou musel evropský celek projít. Video zachycuje zákulisí všech kvalifikačních kol, ve kterých čelila pětka z MOUZ velikánům jako je OG, Natus Vincere, K23, Vitality a Sangal.

Přátelská atmosféra a neustálé vtípky

K radosti fanoušků je ve snímku zachycena i atmosféra mimo ostré zápasy, diváci tak mohou hráče vidět při běžné interakci zahrnující i hraní stolních her. “Ahoj kluci, vítejte u frozenova vlogu z Malty,” vtipkuje slovenský hráč v hotelovém lobby se svými spoluhráči. 

Jedinečnost snímku podtrhuje i fakt, že se týmu MOUZ nakonec podařilo na Majoru v Riu dosáhnout až na samotné finále, ve kterém frozen a jeho tým nakonec nestačil na ruský tým Outsiders.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud