18. srpna 2021 • 16:00

Co do chatu píší nejlepší čeští hráči Dota 2? Statistiky prozradí slovník jakéhokoliv hráče

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Sport Magazín s laděním na hokejový šampionát: Dvojrozhovor Radka a Lea Gudasových
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímalo vás někdy, jak moc toxickým hráčem jste? Webová stránka OpenDota vám odpoví. Díky jedinečným statistikám se nejen o sobě můžete dozvědět opravdu mnoho.



OpenDota je stránka uchovávající data všech hráčů Dota 2. Pro zobrazení se stačí přihlásit prostřednictvím Steam účtu a následně kliknout na záložku „Wordcloud“. Platforma následně prozkoumá vaší historii, čímž získá všechna slova, která jste kdy v chatu napsali. Následně z nich sestaví graf, ve kterém velikostně zvýrazní nejčastěji používaná slova.

Kromě vámi napsaných zpráv se můžete podívat na graf ukazující výrazy, které do chatu napsali ostatní a vám se ve hře zobrazovaly nejčastěji. OpenDota ignoruje filtr vulgarismů, který v Dota 2 je, takže se můžete na všechny slova podívat v jejich plné “kráse”.

Vidět všechny výrazy pohromadě vám může dát jasný obrázek o tom, jakým hráčem ve skutečnosti jste. Ze zvědavosti jsme se podívali na slovní graf Miroslava „BOOM“ Bičana a Jonáše „SabeRLight-“ Volka.

U dvou českých profesionálů nenajdete žádné překvapení, nejpoužívanějšími výrazy zůstávají zkratky, především GG (good game) a WP (well played). Jak jste v datovém detektoru slov obstáli vy?

Dota 2Foto Dota 2

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud